Şarkılar Bizi Söyler sezon finali konuları 18 Haziran 2022! Şarkılar Bizi Söyler yeni sezon olacak mı?

TAKİP ET

Her Cumartesi Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni bölümleriyle evlerinize konuk olan Şarkılar Bizi Söyler, sezon finali bölümüyle ekrana ara vermeye hazırlanıyor. Birbirinden şahane konukları ve sunduğu muhteşem müzik ziyafeti ile herkesi ekrana kilitleyen programın bu haftaki konukları yine çok merak ediliyor. Şarkılar Bizi Söyler'in sezon finali konukları arasında yine birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Reklam
Reklam

Her Cumartesi Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni bölümleriyle evlerinize konuk olan Şarkılar Bizi Söyler, sezon finali bölümüyle ekrana ara vermeye hazırlanıyor. Birbirinden şahane konukları ve sunduğu muhteşem müzik ziyafeti ile herkesi ekrana kilitleyen programın bu haftaki konukları yine çok merak ediliyor. Şarkılar Bizi Söyler’in sezon finali konukları arasında yine birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Şarkılarla coşturan, sıcak sohbetlerle gönülleri ısıtan Şarkılar Bizi Söyler’in ekran macerası küçük bir mola veriyor. Sezon finali bölümüyle yine fark yaratmaya hazırlanan programın konukları ise yine çok konuşulacak. Peki, Şarkılar Bizi Söyler sezon finali konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler yeni sezon olacak mı? Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konuklar kimler? Şarkılar Bizi Söyler yeni sezon ne zaman? Şarkılar Bizi Söyler sezon finali ne zaman saat kaçta? İşte detaylar…

Şarkılar Bizi Söyler 18 Haziran (Sezon Finali) Konukları

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin muhteşem sunumuyla ekrana geşen Şarkılar Bizi Söyler, ekrana kısa bir ara veriyor. Sezon finali bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan programda bu hafta yine birbirinden ünlü konuklar yer alacak. Şarkılar Bizi Söyler’in sezon finali bölümüne Ebru Yaşar, Celil Nalçakan ve Bülent Altınbaş konuk oluyor. Birbirinden eğlenceli anların, samimi sohbetleirn ve dolu dolu bir müzik ziyafetinin yaşanacağı program yine fark yaratacak.



Şarkılar Bizi Söyler Yeni Sezon Olacak Mı?

Muhteşem bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta sezon finali bölümüyle ekrana gelecek. Sezon finali bölümüyle ekrana gelecek olan programın yeni sezonu için araştırmalar şimdiden başladı. Şarkılar Bizi Söyler, yeni sezonda da izleyiciyle buluşmaya devam edecek. 
Şarkılar Bizi Söyler Sezon Finali ne Zaman?
Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler, 18 Haziran 2022 Cumartesi saat 20.00’de sezon finali bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.