Savaşçı dizisi ekranlara dönecek mi, 2022 Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor, Savaşçı dizisi konusu nedir, Savaşçı oyuncu kadrosunda kimler var?

TAKİP ET

Fox TV ekranlarından yayınlanan ve istenilen reyting oranlarına ulaşamadığı için erken final yapar Savaşçı dizisi izleye günün en çok merak ettiği diziler arasında yer alıyor. Savaşçı dizisi istenilen reyting oranları da ulaşamazsa da büyük bir hayran kitlesi bulunmuyordu. Savaşçı dizisi hayranları Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak, 2022 Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor, Savaşçı dizisi yeniden başlayacak mı, Savaşçı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu merak edilen sorular arasında yer alıyor.

Reklam
Reklam

Fox TV ekranlarında geçen sezon yayınlanan Savaşçı dizisi belli bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Ancak yeterince reyting oranı yakalamadığı için erken final yapmak zorunda kalmıştı. Fox TV ekranlarından yayınlanan ve istenilen reyting oranlarına ulaşamadığı için erken final yapar Savaşçı dizisi izleye günün en çok merak ettiği diziler arasında yer alıyor. Savaşçı dizisi istenilen reyting oranları da ulaşamazsa da büyük bir hayran kitlesi bulunmuyordu. Savaşçı dizisi hayranları Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak, 2022 Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor, Savaşçı dizisi yeniden başlayacak mı, Savaşçı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu merak edilen sorular arasında yer alıyor.

Savaşçı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Geçen sezonun en çok sevilen dizilerinden biri olmayı başaran, geniş bir hayran kitlesine ulaşan ancak istenilen reyting oranlarını bir türlü yakalayamayan Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden önemli isimler yer alıyor. Hatta dizi reyting oranlarını yükseltmek için yine birbirinden değerli isimleri oyuncu kadrosuna dahil etmiş ancak yine de başarılı olamamıştı. Buna göre dizinin oyuncu kadrosunda Nazan Diper, Selver Bozuk karakterini, Evren Erler, Melik karakterini, Deniz Çom, Elsa karakterini, Ali İl Murat Kopuz karakterini, Doğan Bayraktar Kıdemli üst çavuş Selçuk Yenilmez karakterini, Gaye Turgut Evin Teğmen Çiğdem Ülgen karakterini, Bahadır Vatanoğlu Galip Aygün karakterini, Uğur Biçer Emre Durmuş karakterini, Burç Kümbetlioğlu Kıdemli başçavuş Bayram Bayat karakterini, Müjde Uzman Funda Turaç karakterini, Sarp Levendoğlu Yörük Haydar Bozkurt karakterini, Murat Serezli Albay Halil İbrahim Kopuz karakterini, Berk Oktay ise Yüzbaşı Kağan Bozok karakterini canlandırmıştı. Dizinin diğer oyuncularına bakacak olursak Sertan Erkaçan ve Ali Tarık Fındık gibi isimler de kısa süreli de olsa dizide boy gösteren önemli karakterler arasında yer alıyordu. Ancak dizi istenilen kıvama bir türlü gelemediği için erken final yapmak zorunda kalarak hayranlarını üzdü.

Savaşçı Dizisi Ekranlara Geri Dönecek mi?

Reyting oranlarında iyi bir başarı gösteremeyen Savaşçı dizisi her şeye rağmen büyük bir hayran kitlesine ulaşmış idi. Özellikle yayınlandığı tarihlerde sosyal medya platformlarında en çok konuşulan dizi olmayı başarılı oldu. İlk sezonunda final yapmak zorunda kalan dizinin tekrar ekranlara gelme ihtimali doğdu. Ancak dizinin ne zaman ekranlara geleceği henüz netleşmedi. Belki de hiçbir zaman ekranlara gelmeyecek.

Savaşçı Dizisi Ne Zaman Ekranlara Dönüyor?

Şimdiye kadar verilen birçok şansı değerlendiremeyen Savaşçı dizisinin yeniden ekranlara gelme ihtimali gerçekten çok az. Oyuncu kadrosunu yenilemesine rağmen reyting oranları yükselmeye dizinin erken final yapması kaçınılmaz oldu. Bizi de yeniden başlama ihtimali şu an için çok düşük görünüyor.

savaşçı dizisi ekranlara dönecek mi 2022 savaşçı dizisi ne zaman başlıyor