Sayı sekansları nedir, ne anlama gelir, ne işe yarar?

TAKİP ET

Son zamanlarda özellikle sosyal medyada birçok kişinin karşısına çıkan sayı sekansların anlamı çok merak ediliyor. Gelin sayı sekanslarının ne olduğunu ne ,işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını birlikte görelim…

Reklam
Reklam

Rus bir matematik profesörü Grigori Grabovoi tarafından keşfedilen sayı sekansları son zamanlarda özellikle sosyal medyada yoğun ilgi görmeye başladı. İş, sağlık, aşk ve para sekansları gibi alanları bulunan sayı sekanslarının ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını sizler için derledik.

Sayı sekansı ne demek?

Sayı sekansı; sayıları kullanarak ihtiyaç duyulan alanda şifa bulmak anlamına gelmektedir. Her sayı belli bir titreşim düzeyinde oluşur. Şifa olması gereken sayı kişiseldir, kişinin kendine özgü olması gerekir. Rus matematik profesörünün geliştirmiş olduğu sayı sekansları ışık ve ses dalgaları kullanılarak hastalıkları iyileştirebilmek için ortaya atılmış bir yöntemden ileri gelmektedir.

Sayı sekansları nasıl uygulanır?

Belirli sayılar tekrar yöntem ile uygulandığında sayı sekansları oluşmuş olur. Bu sekanslar sayesinde frekanslar harekete geçirilerek hayal ve dileklerin gerçekleşmesi sağlanır. Sayı sekanslarının olumlu yanıt vermesi için gereken en önemli şey inançtır. Düşünce gücü buradaki en önemli faktördür. Çekim yasasına inanmayanlar sayı sekanslarından beklediği etkiyi göremezler.

Grigori Grabovoi oluşturduğu sayı sekansları

Sayı sekanslarına bir örnek verecek olursak; sigarayı bırakmak için 21.1.3.51 sayı dizini kullanılır. Noktalar sayıları ayırmak için kullanılır ve bulunan yerlerde durmak şarttır. Bu sekans; yirmi bir bir iç elli bir şeklinde okunur ve gün içerisinde kişinin sürekli tekrar etmesi gerekir. Bu sayı sekanslarında aşk, para, huzur ve sağlık için olanları da bulunmaktadır.