School 2021 dizisi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Sekizinci sezonu ile izleyenlerin karşısına çıkan School 2021 dizisi bir çok insanın gündeminde yer alıyor. Dizi severler School 2021 dizisi fragmanı, konusu ve oyuncularını öğrenmek için internete yöneldi. İşte dizi hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Yaklaşık 21 yıllık bir geçmişe sahip olan ve yıllarca farklı hikayelerle izleyenlerin karşısına çıkan School dizisinin 2021 versiyonu olan School 2021 dizisi an itibariyle yayınlanmaya başladı. Sekizinci sezonuna giriş yapan School 2021 dizisi bir çok insanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Dizi severler ise School 2021 dizisi fragmanı, konusu ve oyuncularını öğrenmek için arama motorları üzerinden yaptığı araştırmalara tüm hızıyla devam ediyor.
School 2021 Dizisi Konusu Nedir?
Gong Ki Joon adındaki genç bir lise öğrencisi akranları gibi üniversite okumak yerine meslek lisesi üzerinden kendisine bir meslek elde edinmek ve tekvando alanında kendisini geliştirmek ister. Aile  ve aşk hayatında bir çok sorun yaşayan Joon tekvando eğitimi sırasında yaşadığı sakatlığın sonuçlarıyla yaşamak zorunda bırakılmıştır. Fakat azimli ve enerjisi yerinde olan Joon’un bu sorunlar karşısında pes etmeye hiç niyeti yoktur. 
School 2021 Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?
İşleniş bakımından Aşk 101, Elite, Sex Education gibi dizilerin hikayelerini andıran School 2021 dizisinin ilk bölümünün genelinde karakter tanıtımları yer almıştır. Bu nedenle dizinin asıl potansiyelinin ilerleyen bölümlerde görüleceği tahmin edilmektedir. İşte School 2021 dizisinde yer alan oyuncular:
Kim Yo-han – Gong Ki Joon
Young Woo Chu – Jung Young Joo
Yi-Hyun Cho – Jin Ji Won
Hwang Boreum-Byeol – Kang Seo Young
Jun Suk-ho – Lee Kang Hoon
Yoon Yi-Reh – Lee Jae Hee

School 2021 dizi