Seda Sayan Çağlar Ökten evliliğinde kriz! Eski aşkı Mahsun Kırmızıgül'ün fotoğrafına yorum yapınca ortalık karıştı

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Seda Sayan geçtiğimiz aylarda kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile dünya evine girmişti. Çiftin evliliğinde son günlerde krizi olduğu iddiaları ayyuka çıktı. İddiaya göre Seda Sayan eski aşkı Mahsun Kırmızıgül'ün fotoğrafına yorum yapınca ortalık karıştı. Seda Sayan ve Çağlar Ökten evliliğinde ilk krizin Mahsun Kırmızıgül nedeniyle çıkması da herkesi şaşkına çevirdi. Mahsun Kırmızıgül de geçtiğimiz aylarda eşinden boşanmıştı.

Reklam
Reklam

Seda Sayan, vokalisti olan Çağlar Ökten ile geçtiğimiz haftalarda dünya evine girmişti. Ancak çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia edildi. Krize sebep olan ise Seda Sayan'ın eski aşkı Mahsun Kırmızıgül'ün fotoğrafına yorum yapması oldu. İddiaya göre Seda Sayan'ın yorumu Ayrılık dedikodularını beraberinde getirdi. Şu ana kadar Seda Sayan ya da Çağlar Ökten ayrılık iddialarla ilgili bir açıklama yapmadı.
 

Eski aşkına yorum yaptı Ortalık karıştı

Seda Sayan'ın kendisinden 26 yaş küçük Çağlar Ökten ile evliliği uzun süre boyunca magazin basınında sıcaklığını korumuştu. Evlilikleri hakkında çok yorum yapılan çiftlikle ilgili olarak son günlerde Ayrılık dedikoduları iyice ayyuka çıktı. İddiaya göre Seda Sayan yaptığı hareketle Çağlar Ökten’i kızdırdı.
Ünlü Türkücü Mahsun Kırmızıgül ile dillere destan bir aşk yaşayan Seda Sayan Geçtiğimiz günlerde yeniden konser veren eski aşkının fotoğrafına alkış emojisi koymuştu. İddiaya göre Çağlar Ökten ve Seda Sayan'ın evliliğinde krize neden olan da bu emoji oldu.

Açıklama gelmedi

Seda Sayan'ın yıllar önce aşk yaşadığı Mahsun Kırmızıgül'ün fotoğrafına yaptığı yorum sonrasında sosyal medya kullanıcılarından da uyarılar geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı bunun evlilikte krize sebep olacağını iddia ederken Seda Sayan bu yorumlardan hiçbirine cevap vermedi. Seda Sayan ve Çağlar Ökten evliliğindeki krizi bir süre daha konuşulacağı tahmin ediliyor.