Seda Sayan genç aşkı Çağlar Ökten'i bakın kime benzetti!

TAKİP ET

Seda Sayan estetik operasyonlarının yanı sıra yaptığı açıklamalarla yine gündemden düşmüyor. Önümüzdeki ay nikah masasına oturmaya hazırlanan Seda Sayan, müstakbel eşi Çağlar Ökten için "Benim kocam ne İsmail YK ne de Burak Özçivit" diyerek ilginç bir yorumda bulundu.

Reklam
Reklam

Seda Sayan Nikah hazırlıklarına başladı. 2020 yılında “Fransız askısı” adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren Sayan, geçirdiği estetik operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Nikah için hazırlanan ünlü şarkıcı, yüzünü ve gıdısını “Deeplift” yöntemiyle gerdi ve sosyal medya hesabından paylaştı.

7 Mayıs’ta Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da gerçekleşecek olan törenle nikah masasına oturmaya hazırlanan 59 yaşındaki Seda Sayan, kendinde 25 yaş küçük müstakbel eşi Çağlar Ökten’i Lucifer dizisinin yakışıklı oyuncusu Tom Ellis'e benzetti. Sayan, "Benim kocam ne İsmail YK ne de Burak Özçivit. O benim Lucifer’ım" yorumu yapınca sosyal medyada alay konusu oldu.

Ünlü şarkıcının yorumunu gören bazı takipçileri "Lucifer’ın bundan haberi yok", “Tom Ellis buna güldü" şeklinde yorumlar yaptı.

seda sayan çağlar ökten tom ellis lucifer