Seda Sayan genç kocasının soyadı tartışmalarına son noktayı koydu! Kurban olurum dedi Aşkını ilan etti

TAKİP ET

Sabah kuşağının ilgiyle takip edilen programlarından sabahların sultanı Seda Sayan'ı sunan Ünlü şarkıcı Seda Sayan Geçtiğimiz günlerde kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Çağlar Ökten ile gelince evliliğini gerçekleştiren Seda Sayan'ın eşinin soy ismini kullanmak istemediği ve bu nedenle evlilikte kriz çıktığı öne sürülmüştü. Eşine dava açtığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Seda Sayan tartışmalara son noktayı koydu.

Reklam
Reklam

Star TV ekranlarında hafta içi her gün kendi adını taşıyan Gündüz kuşağı programı yapan Seda Sayan, geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuş ve 1. evliliğini gerçekleştirmişti. Son günlerde basında Seda Sayan'ın eşinin soy ismini kullanmak istemediği yönünde iddialar dolaşıyordu. Sabahları sultanının Bu sebeple mahkemeye başvurduğu ve evlilikte de kriz çıktığı öne sürülmüştü. Eşinin soyadını kullanmak için dava açtığı yönünde iddialarla gündeme gelen Seda Sayan bu konuda son noktayı koydu.
 

Onun soyadına kurban olurum

59 yaşındaki Seda Sayan nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Seda Sayan'ın çok konuşulan evliliğinde kriz olduğu iddiaları da son günlerde magazin basınının gündemindeydi. Balayını Paris'te geçiren çiftin Türkiye'ye döndükten sonra soyadı krizi yaşadığı öne sürülmüştü. İddiaya göre Seda Sayan evlendikten sonra eşinin soyadını almak istemedi ve bunun için de mahkemeye başvurdu. Eşinin soyadını kullanmak istemeyen Seda Sayan'ın bu hamlesi evlilikte krize sebep oldu. Ancak ünlü sanatçı Seda Sayan basında yer alan soyadı krizi iddialarında “kurban olurum Onun soyadına” diyerek yalanladı.

Bir sürü evrakta değişiklik gerekiyor

Eşinin soyadını kullanmak istemediği iddiaları ile gündeme gelen Seda Sayan bu konuda açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan Seda Sayan, soyadı krizinin ayrılıkla bir ilgisi olmadığını belirterek eşinin soyadını kullanması durumunda birçok evrak da değişiklik yapılması gerektiğini söyledi. Ünlü sanatçının evi terk ettiği ve boşanacağı yönünde iddiaların çıktığı soyadı krizi ile ilgili Seda Sayan, öyle bir şey olmadığını ve her kadının kendi soyadını kullanma hakkı olduğunu söyledi.