Seda Sayan hamile mi? Seda Sayan kaç yaşında, hamile mi?

TAKİP ET

Son günlerin en çok konuşulan ismi olan ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile yaptığı evlilik magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sayan'ın evliliği hala magazin manşetlerinin en üst sıralarında yer alırken bu kez herkesi şaşırtan bomba bir iddia gündeme geldi.

Reklam
Reklam

Son günlerin en çok konuşulan ismi olan ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın Çağlar Ökten ile yaptığı evlilik magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sayan’ın evliliği hala magazin manşetlerinin en üst sıralarında yer alırken bu kez herkesi şaşırtan bomba bir iddia gündeme geldi. İstanbul’da gerçekleşen nikah töreni ile hayatlarını birleştiren Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinin evliliği gündem konusu olmaya devam ediyor. Nikahın ardından Sayan’ın hamile olduğuna dair iddialar gündemdeki yerini aldı. Peki, Seda Sayan hamile mi? Seda Sayan kaç yaşında? Seda Sayan bebek mi bekliyor? İşte detaylar…

Gündemden Düşmeyen Evlilik

Prag’da evlenmeleri beklenen ancak yaşanan vize sorunlarından dolayı İstanbul’da nikah kıyan Seda Sayan ve Çağlar Ökten çiftinin evlilikleri çok konuşulmuştu. Sosyal medyanın gündemine oturan bu evliliğin ardından bu kez bebek iddiası gündeme geldi.



Seda Sayan Hamile Mi?

Seda Sayan’ın eşi Çağlar Ökten’in sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullandığı biliniyor. Son olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ökten, eşi Seda Sayan’ın puro içerken çekilen bir fotoğrafını paylaştı ve ‘Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak bağrına basacaksın huzurla…’ notunu düştü. Ökten’in yaptığı paylaşımda kullandığı ‘Hem çocuğun, hem annen olacak’ ifadeleri ise sosyal medyada ‘Bebek müjdesi geldi’ yorumlarına neden oldu. Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti ise sosyal medyada gündem olan hamilelik iddialarına yanıt vermedi.

Seda Sayan Kaç Yaşında?

Çağlar Ökten ile magazin gündemine bomba gibi düşen bir evlilik yapan ve bu evliliğin hemen ardından hamile olduğuna dair iddialarla gündeme gelen ünlü şarkıcı Seda Sayan, 30 Aralık 1962 doğumludur.