Seda Sayan suskunluğunu bozdu! 25 yaş küçük eşinden boşanacak mı?

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Seda Sayan son dönemlerde özel hayatı ile gündemden düşmek bilmiyor. Geçtiğimiz aylarda magazin dünyasını çalkalayan bir evliliğe imza atan Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile dünya evine girmişti. Yaklaşık 8 ay önce evlenen çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia edildi. Peki, Seda Sayan eşinden boşanıyor mu? Ünlü şarkıcı sessizliğini bozdu.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Seda Sayan 7 evliliğini kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile yapmıştı. Geçtiğimiz aylarda Dünya evine giren çiftin evliliğinde krizi olduğu yönünde iddialar ise sık sık magazin basınının gündemine geliyor. Son olarak Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in şiddetli bir kavga ettiği evde camlarının kırıldığı öne sürüldü. Seda Sayan bu haberler karşılığında sessizliğini bozarak Ayrılık iddialarına açıklık getirdi.

Seda Sayan'dan ilk açıklama geldi

Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan Geçtiğimiz günlerde çıkan Ayrılık haberleri ile ilgili ilk kez konuştu nokta kısa süre sonra 60 yaş gününü kutlamaya hazırlanan Ünlü şarkıcı evde şiddetli bir kavga çıktığı ve camların kırıldığı yönündeki iddialarla ilgili olarak “evimizin içine nereden biliyorsunuz” yanıtını verdi.

Seda Sayan açıklamasının devamında ise “Bizim evden kavga sesi değil, müzik sesi duyulur" dedi.