Seda Sayan ve genç eşi Çağlar Ökten birlikte estetik yaptırdı

TAKİP ET

Seda Sayan ve genç eşi Çağlar Ökten gündemden düşmüyor. Son günlerde ayrılık ve kavga iddiaları ile çok konuşulan çifti bu defa da estetik operasyonlarla gündeme geldi. Beraber Hastaneye yatan çiftten Çağlar Ökten saç ektirirken Seda Sayan ise silikonlarını yeniledi. Hastane fotoğrafı sosyal medyada paylaşılırken görenler şaşkına döndü.

Reklam
Reklam

Son dönemlerde estetik haberleri ile sık sık gündeme gelen Seda Sayan bu defa da genç eşi ile birlikte estetik operasyon geçirdi. Geçtiğimiz günlerde Evlilik kararını açıklayan ve kısa sürede nikah masasına oturan Seda Sayan çok konuşulmuştu. Oğlu Oğulcan Engin'in nikahına katılmadığı ünlü şarkıcı genç eşi ile birlikte estetik operasyon geçirdi. Çağlar Ökten saç ektirirken Seda Sayan'ın ise silikonlarını yeniledi öğrenildi.
 

Fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı

Attıkları her adımda beraber olan ve hiç ayrılmayan çift bu defa da Hastane odasında beraberdi. Seda Sayan ve Çağlar Ökten estetik yaptırdıkları hastanede çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
 

Eşini de kendine benzetti

Alınan bilgiye göre çiftten Çağlar Ökten hastanede saç ektirirken Seda Sayan ise silikonlarını yeniledi. Sosyal medya hesabından fotoğrafı paylaşan Seda Sayan'a kısa süre içerisinde binlerce yorum yapıldı. Sosyal medya kullanıcıları Seda Sayan ve eşinin bu fotoğrafın da ne gerek vardı yorumunu yaptı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Seda Sayan genç Eşini de kendine benzetti yorumlarını yazdı.