Seda Sayan Yerine Çıkacağı Melek Mosso Açıklamasıyla Tartışmayı Alevlendirdi: Melek Yanlış Yapmış!

TAKİP ET

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde sahne alacak Melek Mosso'nun konserinin "ahlak" adı altında iptal edilmesi tepkilere neden olmuştu. Mosso'nun yerine Seda Sayan'ın sahneye çıkmayı kabul etmesi tepki almıştı. Sayan'dan tartışmayı alevlendirecek açıklama geldi!

Reklam
Reklam

Isparta’da ki Uluslararası Gül Festivali’nde sahne alacak Melek Mosso’nun konseri ahlakısz sanatçılar denilere iptal edilmişti.

Konserin iptal gerekçesindeki çirkinliğe tepkiler sürerken aynı yerde konserlerini iptal etmeyen Funda Arar ve Derya Uluğ'a tepkilere Seda Sayan'da eklendi.

Melek Mosso'nun yerine sahneye Seda Sayan'ın çıkacağı açıklanmıştı. Seda Sayan'dan konuyla iligili açıklama geldi.

Seda Sayan’dan beklenen açıklama geldi. Sayan 2. Sayfa programına yaptığı açıklamada; "Sanatçıların konser takvimini menajeri belirler. Ben haftanın 5 günü zaten full çalıştığım için bazen havaalanında öğreniyorum konser yeri ve bilgilerini. Menajerim Osman Yuvacı anlaşmayı yapmış.

Melek kardeşimle ilgili araştırma da yaptığımda Melek’in sanatına ya da kadınlığına değil, bir konserinde kadınlar ile ilgili konuşurken yaptığı parmak işaretinden dolayı Isparta belediyesinin tepki gösterdiğini öğrendim.

Melek adına merak edip o hareketi videodan izledim. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum. İnşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmamasını diliyorum" dedi.

Melek Mosso o konserde "Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok. Uçun" ifadelerini kullanmış ve son cümlesinden sonra orta parmak hareketi yapmıştı.