Sedat Peker'den yeni Demirören paylaşımları! Yıldırım Demirören'i  hedef aldı

TAKİP ET

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen suç örgütü lideri Sedat Peker'e ait olduğu iddia edilen Deli Çavuş adlı sosyal medya hesabından Demirören Holding'in sahibi olan Erdoğan Demirören'le ilgili iddialar ortaya atıldı. Deli Çavuş adlı hesaptan yapılan paylaşımda yine çok konuşulan ifadeler kullanıldı.

Reklam
Reklam

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen suç örgütü lideri Sedat Peker’e ait olduğu iddia edilen Deli Çavuş adlı sosyal medya hesabından Demirören Holding’in sahibi olan Erdoğan Demirören’le ilgili iddialar ortaya atıldı. Deli Çavuş adlı hesaptan yapılan paylaşımda yine çok konuşulan ifadeler kullanıldı. Demirören Holding’in sahibi Erdoğan Demirören’le ilgili iddialarda bulunan Deli Çavuş adlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Sedat Peker’in eşi Özge Peker’le ilgili yapılan saygısız haberlerin intikamının paylaşımla alınacağı öne sürüldü. Paylaşımdaki ‘Bir iki saat sonra’ vurgusu dikkat çekti. 

‘Akşam saatlerini Bekle’

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Demirören Grubu’na tepki gösterdi ve iş insanı Yıldırım Demirören’i hedef alan Peker, ‘Akşam saatlerini bekle’ sözleriyle yeni paylaşımlar yapacağının sinyallerini verdi. Dün de bir paylaşım yapan Peker, ‘Yarın Demirören dosyasını açacağım’  demişti.

‘İntikamımı Alacağım’

Deli Çavuş adlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ‘Emanetçisin lan sen emanetçisin. Sen eşime yönelik saygısızca haberler yaptırdın. Bunun intikamını da 1-2 saat sonra yapacağım paylaşımla alacam. Kimse kusura baksamın, bu kahpenin ben de aile huzurunu kaçıracam. Beni lütfen ayıplamayın. Seni rezil edecem.’ İfadeleri kullanıldı. 

25 Yeni Tweet Attı

Sedat Peker olduğu iddia edilen Deli Çavuş adlı sosyal medya hesabı üzerinden Yıldırım Demirören ve Demirören ailesine yönelik iddiaların yer aldığı 25 yeni tweet atıldı. Yapılan yeni paylaşımlar sosyal medyanın gündemine oturdu.