Sedat Peker'in artı 18 görüntülerini paylaştığı Rasim Kaan Aytoğu evli mi, çocuğu var mı?

TAKİP ET

Sedat Peker, sosyal medyadan olay yaratan paylaşımlarına devam ediyor. Bir süredir yurt dışında yaşayan Sedat Peker'in hedefinde bu defa İhlas Holding CEO'su Rasim Kaan Aytoğu vardı. Sosyal medyada bugün yeni bir bomba patlatan Sedat Peker, Rasim Kaan Aytoğu'nun +18 videosunu ifşa etti. Peki, Sedat Peker'in artı 18 görüntülerini paylaştığı Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Evli mi, çocuğu var mı?

Reklam
Reklam

Sedat Peker ifşa videosu sonrasında Rasim Kaan Aytoğu kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Rasim Kaan Aytoğu, sosyal medyada yayınlanan görüntüleriyle gündeme bomba gibi düştü. Organize suç örgütü kurmak suçundan hakkında yakalama kararı olan ve şu sıralar da BAE’de yaşayan Sedat Peker, sosyal medyada başka bir hesap aracılığı ile ifşa videosu yayınladı. Sedat Peker’in paylaştığı LGBT videosundaki kişinin ise Rasim Kaan Aytoğu olduğu iddia edildi. Peki Rasim Kaan Aytoğu kimdir, ne iş yapıyor? Rasim Kaan Aytoğu evli mi, çocuğu var mı?
 

Rasim Kaan Aytoğu kimdir?

Rasim Kaan Aytoğu, İzmir Karşıyaka’da 1961 tarihinde dünyaya geldi. İzmir’de Lise eğitimini tamamlayan Aytoğu, ardından ABD’de University of Illinois Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamladı. Okulu bitirdikten sonra eğitimine devam eden Aytoğu, Endüstri Yüksek Mühendisliği’nden şeref derecesi alarak mezun oldu.
Üniversite eğitiminde ciddi bir başarı gösteren Rasim Kaan Aytoğu, 1988’de Başbakanlık tarafından Harvard Universitesi ABD İşletme Yönetimi Programına gönderildi. Devamında ise 1989 yılında Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından Birleşik Krallık Kamu İdaresi Enstitüsü’ne gönderilen Aytoğu, Kamu Yönetimi Uluslararası Finansman Programı’nı tamamladı. Hemen ardından da 1994 yılında Pacific Western Universitesi’nde finans doktorası yaptı.

Eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye geri dönen Rasim Kaan Aytoğu, sırası ile  T. C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı’nda Planlama Uzmanı, Güneydoğu Anadolu Projesinde (GAP) Direktörlük ve T. C. Gazi Üniversitesinde Fen Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi olarak görev yaptı. Sonrasında ise İstanbul Altın Rafinerisi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı, İstanbul Altın Borsası Kurucu Genel Sekreterliği, T.C. Başbakanlık Başbakan Başmüşavirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığı, İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüttü.
Bir dönem AKP İzmir Milletvekili adayı da olan Aytoğu seçilemedi.
 

Rasim Kaan Aytoğu evli mi, çocuğu var mı?

Rasim Kaan Aytoğu, Avukat Esin Aytoğu ile evlenmiştir. Çiftin Çağatay Oğuzhan Aytoğu isminde bir çocukları bulunmaktadır.