Sedat Peker'in Beykoz'daki evine silahlı saldırı: 1 kişi ağır yaralandı

TAKİP ET

Organize suç örgütü lideri olmak suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in İstanbul Beykoz'da bulunan evine kimliği henüz bilinmeyen kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda evdeki görevlilerden birine 3 Kurşun isabet ettiği ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Organize suç örgütü lideri olmak suçundan aranan ve şu anda yurt dışında olduğu bilinen Sedat Peker'in İstanbul Beykoz'da bulunan evine kimliği bilinmeyen kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırı sırasında vücuduna 3 Kurşun isabet eden görevlilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bu sabah bir anda ateş açıldı

Sedat Peker'in İstanbul Beykoz'daki evi Ne kimliği belirsiz kişilerce bu sabah 9.30 da silahlı saldırı gerçekleştirildi. İki aracın bu sabah saatlerinde evin önüne geldiği ve bir ön camı açıp Sedat Peker tarafından gönderildiğini söylediği öğrenildi. Bu sırada kendisine yaklaşan görevlilere camdan Ateş açan şahıs Daha sonrasında kaçarak uzaklaştı. Evde bulunan görevlilerden Yılmaz Günay vücuduna 3 Kurşun isabet etmesi sonrası yaralandı.

Hayati tehlikesi bulunuyor

Sedat Peker'in yakın adamlarından biri olduğu öğrenilen Yaralı Yılmaz Güney olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen görevlinin durumu kritik. Diğer yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü organize suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Sedat Peker'in bilgisi dahilinde evi 6 kişinin koruduğu öğrenilirken Yılmaz Günay ile aralarında sorun olan kişilerin saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülüyor.