Sedat Peker'in bombaları sonrası Cem Küçük'ten ilk açıklama! TGRT ve Türkiye Gazetesi'nden kovuldu mu

TAKİP ET

Organize Suç örgütü lideri olmaktan hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker pazar günü sosyal medyadan bombaları peş peşe patlatmıştı. Sedat Peker'in ifşa ettiği artı 18 video sonrasında Cem Küçük ün TGRT ve Türkiye gazetesindeki işinden kovulduğu öne sürülmüştü. Gündeme bomba gibi düşen iddialar sonrasında sosyal medyadan açıklama yapan Cem Küçük, kovuldu iddialarına cevap verdi.

Reklam
Reklam

Türkiye Gazetesi yazarı ve TGRT Haber Sabah Kuşağı programı sunucusu Cem Küçük’ün Sedat Peker'in bombaları sonrasında istifa ettirildiği iddia edilmişti. Cem Küçük sosyal medyayı sallayan o iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi. Twitter'dan açıklama yapan Cem Küçük, Kovuldu iddialarını yanıtladı.
 

Cem Küçük TGRT ve Türkiye gazetesinden kovuldu mu?

Sedat Peker'in Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar sonrası konuşan Cem Küçük, “elinde bir şey yok blöf yapıyor” demişti. Bunun üzerine sinirlenen Sedat Peker geçtiğimiz hafta sonu sosyal medya hesabından TGRT’nin sahibi ve İhlas Holding CEO'su Rasim Kaan Aytoğu’nun +18 içerikli bir videosunu iddia etmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Cem Küçük düğün TGRT ve Türkiye Gazetesi görevlerinden istifa ettirildiği öne sürülmüştü. İddialarla ilgili Dün hiç konuşmayan Cem Küçük bugün Twitter hesabından kovuldu iddialarına yanıt verdi. Cem Küçük, şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yazılanların hepsinin yalan olduğunu belirterek işinin başında olduğunu söyledi.
 

Sedat Peker Hafta sonuna kadar süre verdi

Diğer yandan Sedat Peker, Cem Küçük içinde Hafta sonuna kadar süre verdi. Sosyal medya üzerinden yaptırdığı bir paylaşımla Cem Küçük'ün kendisinden özür dilemesini isteyen Sedat Peker, dilememesi halinde Kıbrıs tatilinde olanları paylaşacağını söyledi.