Sedat Peker son paylaştığı video Cem Küçük mü? Videodakiler kim?

TAKİP ET

Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla olay yaratan Sedat Peker'den yeni video geldi. Peki, Sedat Peker son paylaştığı video Cem Küçük mü? Videodakiler kim?

Reklam
Reklam

Organize suç örgütü kurmaktan hakkında yakalama kararı bulunan ve şu sıralar BAE’de yaşadığı bilinen Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla olay yaratmaya devam ediyor. Sedat Peker’den bugün yeni bir video daha geldi. Daha önce yardımcısı aracılığıyla yaptığı paylaşımlarla Mehmet Ağar’ı hedef alan Sedat Peker’in gündemi bu defa da Cem Küçük oldu. Peki, Sedat Peker son paylaştığı video Cem Küçük mü? Videodakiler kim? Sedat Peker’in son videosundakiler kim?

Sedat Peker’in son videosu yine olay yarattı. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım daha yapan Sedat Peker, seks kaseti videosu ile sosyal medyaya bomba gibi düştü. Peki Sedat Peker’in son videosu seks kasetindeki kişi Cem Küçük mü? 26 Haziran 2022 Pazar Sedat Peker’in paylaştığı videodakiler kim?
 

Sedat Peker son paylaştığı videodaki kişi Cem Küçük mü?


Sedat Peker’den olay video geldi. Son dönemlerde Cem Küçük ile arasında tartışma olan Sedat Peker, sosyal medya hesabından +18 video yayınladı. Sedat Peker’in paylaştığı seks videosundaki kişinin ise Cem Küçük olduğu iddia edildi. Peki Sedat Peker +18 videodaki kişi Cem Küçük mü yoksa Rasim Kağan Aytoğu mu?
 

Sedat Peker +18 ifşa videosu


Sedat Peker, bir süredir devam eden sessizliğini önceki gün yardımcısı aracılığıyla bozmuş ve Mehmet Ağar hakkında gündemi sarsan iddialarda bulunmuştu. Bugün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Sedat Peker, bu defa da Cem Küçük’ü hedef aldı. Peki Sedat Peker +18 ifşa videosundaki Cem Küçük mü?


Sedat Peker’in paylaştığı videodakiler kim?


Sedat Peker’in sosyal medya üzerinden ifşa ettiği seks kasedi videosundaki isimlerden birinin TGRT’nin sahibi Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu olduğu öne sürüldü. Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu’nun LGTB videosu sosyal medyada olay yarattı.

Daha önce Sedat Peker ile ilgili açıklamalarda bulunan Cem Küçük, Sedat Peker’in elinde önemli bir şey olmadığını ve blöf yaptığını iddia etmişti. Ancak Sedat Peker, bir dönem Cem Küçük’ün de çalıştığı Türkiye gazetenin ve TGRT televizyona bağlı olduğu İhlas Holding’in CEO’sun Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu’nun ifşa videosunu sosyal medyadan yayınladı.