Sedef Kabaş ve CHP'li vekillere 81 il AK Parti teşkilatlarından suç duyurusu!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklu bulunan gazeteci Sedef Kabaş ve CHP'li milletvekilleri için harekete geçen AK Parti il teşkilatları 81 ilde eş zamanlı suç duyurularında bulundular.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve makamına hakaret ettiği öne sürülen gazeteci Sedef Kabaş ile ilgili AK Parti 81 ilde harekete geçti. Sedef Kabaş'ın yanı sıra canlı yayında yapılan hakaret içerikli ifadelere gülümsemeyle karşılık veren CHP milletvekilleri Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.



İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilen Sedef Kabaş için 81 ildeki AK Parti teşkilatları, eş zamanlı olarak savcılıklara gideren hem Kabaş için hem de CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için suç duyurusu şikayeti gerçekleştirdi.



İstanbul Adliyesine gelen ve Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında ayrı ayrı şikayet dilekçeleri veren AK Parti'nin İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, bir basın açıklaması yaptı. Kabaktepe, açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'de açtığı yolda devam eden yürüyüşlerini kararlılıkla sürdüreceklerimi söyledi.

ak parti 81 il teşkilatı sedef kabaş suç duyurusu