Şehit Yusuf Ataş'ın vasiyeti milyonları gözyaşlarına boğdu

TAKİP ET

Pençe Kilit operasyon bölgesinden gelen son dakika haberine göre Piyade Astsubay Yusuf Ataş şehit düştü. Şehidin Bingöl'de bulunan ailesine acı haber ulaşırken sosyal medyaya düşen son görüntüleri ise milyonlarca kişiyi gözyaşlarına boğdu.

Reklam
Reklam

Pençe Kilit operasyon bölgesinden acı haber geldi. Piyade Astsubay Yusuf Ataş operasyonda Şehit Oldu. Elazığ Kovancılar ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen şehidinin babasının da Bingöl il emniyet müdürlüğünde polis memuru olarak görev yaptığı ortaya çıktı. Acı haber şehidin ailesine verilirken ailenin yaşadığı sokak ve ev Türk bayrakları ile donatıldı. Şehidin cenazesinin yarın Kovancılar ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Şehidin vasiyeti milyonları ağlattı

Acı haberin ardından Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın sosyal medya hesabında vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıktı. Şehidin kendi çektiği görüntülerde kullandığı ifadeler milyonlarca kişiyi ağlattı. Şehit Yusuf Ataş, “Benim vasiyetim. Hayattan en çok istediğim şey, bir tane kız çocuğum olsun istiyorum. Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur. Bir de bayramda gidin annemim babamın elini öpün” dedi.