Şekerbank ile bu 2 banka hesaplara para akıtıyor! Bankalardan son dakika açıklaması geldi

TAKİP ET

Bankalar tarafından içinde bulunduğumuz bu zor günlerde vatandaşların nakit ihtiyaçlarının giderilmesi sağlanıyor. Bu anlamda son dakika açıklaması ile birlikte Şekerbank ile bu 2 banka hesaplara para akıtıyor!

Reklam
Reklam

Şekerbank ile eş güdümlü o bilinen iki banka daha yeni kampanyaya imza atmış durumda. Şekerbank'ın yanında, Akbank ve İNG Bank vatandaşlara 20.000 TL'ye kadar bankamatik kartları ile para alabilirsiniz. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar amacıyla koşullar açıklanmıştır. Her üç banka üzerinden müracaat yapılabilecek. 20 bin liraya alınan kredi amacıyla  3 sene vade tanınıyor. İlk taksit ödemesinde ise 90 günlük bir erteleme fırsatı mevcut. Şayet her üç bankanın birinden tüketici kredisi almak isterseniz, bankaların ortaya koyduğu koşulları şartları taşımanız gerekir. Kredi notu 1300 ve üzeri olan vatandaşlar müracaat yaptıklarında kimlik belgesi ile onay alınabilecek. Gelir belgesine gereksinim duyulmuyor.

Kredi kartı ve banka kartı olanlar için yeni haber geldi! 5.300 TL hesaplara yatıyor


QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı! Bu Fırsatı Kaçırmayın


Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu


Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!





 

Şekerbank İhtiyaç Kredisi


20 bin liralık tüketici kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar 3 sene vadeli kredi amacıyla prosedür yaptıklarında T.C. kimlik numarasını 1953 nolu numaraya göndererek Şekerbank bağlamında kredi müracaatında bulunabilir. Bunun yanı sıra mobil program üzerinden de müracaat gerçekleştirmek mümkün.


 

Akbank İhtiyaç Kredisi


Önemli bir özel banka olan Akbank'ta kampanyaya destek veriyor. Vatandaşların bankamatik kartı ile prosedür yapmaları mümkün. Bankadaki hesap üzerinden mobil şifre kullanılarak, mobil program üzerinden müracaat gerçekleştirmek mümkün.  Akbank emekli müşterileri ile sigortalı olarak çalışan müşterilerine tüketici kredisi veriyor. Emekli maaşını bu banka üzerinden almaları kredi müracaatı amacıyla yeterli olacak.


 

İNG Bank İhtiyaç Kredisi


Bir diğer özel banka olan İNG Bank'ta önemli bir kampanya yaptı. Tüketici kredisi amacıyla müracaat gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, İNG Bank mobil programını kullanmanız size oldukça kolaylık sağlar. Mobil program üzerinden müracaat gerçekleştirmek mümkün. İnternet bankacılığı parolası alınarak 3 dakika gibi kısa sürede müracaatınızı yapabilirsiniz. Sizlerde nakit sorunu yaşıyorsanız eğer, her üç bankanın birinden tüketici kredisi kullanabilirsiniz.