Seksenler dizisinin Sinan'ı kimdir? Ali Fuat Pekzeren kimdir?

TAKİP ET

TRT 1'de ekranlara gelen Seksenler dizisinin oyuncuları merak edildi. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gören Seksenler dizisinden Ali Fuat Pezkeren'in canlandırdığı Sinan karakteri dikkatleri üzerine çekti. Seksenler dizisinin Sinan'ı kimdir? Ali Fuat Pekzeren kimdir? sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. Konu ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

TRT 1’de ekranlara gelen Seksenler dizisinin oyuncuları merak edildi. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gören Seksenler dizisinden Ali Fuat Pezkeren’in canlandırdığı Sinan karakteri dikkatleri üzerine çekti. Mint yapım tarafından çekilen Seksenler dizisi her Pazartesi ve Perşembe günleri ekranlara gelmektedir. 

Seksenler dizisinin Sinan'ı kimdir?
Seksenler dizisinde Sinan karakterini Ali Fuat Pezkeren canlandırmaktadır. Kasap Bahtiyar’ın hem kardeşi hem de çırağı olan Sinan Adanaspor takımını tutmaktadır. Berber Recep’in kalp krizi geçirip ölmesinden sonra onun dükkanında berberlik yapmaya çalışan Sinan kimseyi tıraş etmeyi beceremez ama daha sonra bu mesleği öğrenerek ustalık belgesi alır. Sürekli abisi Bahtiyar’dan köyde bulunan arsalarını satmasını isteyen Sinan, abisi arsayı satmadığı için ona kızar. Daha sonra eşinin ölen babasından kalan miras ve parayla kendisine araba alan Sinan mahallesindeki herkesi başka şehirlere götürüp yemek ısmarlayarak parayı bitirir bu yüzden abisi ona çok kızar. 

Ali Fuat Pekzeren kimdir?
27 Mart 1989 tarihinde İstanbul’da doğan Ali Fuat Pekzeren, Koç burcudur. Sahneye ilk defa Kalamış İlköğretim Okulu’nda 6.sınıfa giderken çıkan Ali Fuat Pekzeren sahnede Küçük Prens isimli oyununda Kral rolünü oynamıştır. Ali Fuat Pekzeren Papatyam dizisinde de rol almıştır. 

Ali Fuat Pekzeren Seksenler Seksenler Sinan