Seksenler dizisinin ünlü oyuncusu MHP'den Milletvekili adayı oldu

TAKİP ET

14 Mayıs 2023 seçimlerine doğru süreç devam ederken Türkiye'nin gündeminde de seçim yer almaya devam ediyor. Seçim süreci devam ederken MHP'nin kesin aday listesi belli oldu. MHP'de Muğla 1. sıradan aday gösterilen isim dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Ekranların sevilen yüzü ünlü oyuncu Özlem Balıc, MHP’den Milletvekili adayı oldu. Seksenler dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle hafızalara kazınan Özlem Balcı, MHP’den Muğla 1. sıra Milletvekili adayı oldu. Siyaset dünyasına adım atan ünlü isimler arasına adını yazdıran Özlem Balcı’nın rol aldığı yapımlar ve özel hayatına dair detaylar merak konusu oldu. Peki, Özlem Balcı kimdir? Seksenler’in Yıldız’ı Özlem Balcı nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler…

ÜNLÜ OYUNCU MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

Memleketi Muğla’nın Fethiye ilçesi olan ünlü oyuncu Özlem Balcı siyasete atılıyor. Seksenler dizisinde hayat verdiği ‘Yıldız’ karakteriyle hafızalara kazınan Balcı, MHP Muğla 1. sıra Milletvekili adayı oldu.

REİS FİLMİNDE ROL ÜSTLENMİŞTİ

Sevilen oyuncu Özlem Balcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatının anlatıldığı ‘Reis’ filminde rol almış ve filmde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a hayat vermişti.

ÖZLEM BALCI KİMDİR?

25 Mart 1984 yılında Muğla’nın Fethiye ilçesinde dünyaya gelen Özlem Balcı, ilk ve ortaokul eğitimini Fethiye’de aldı. Çalışma hayatıyla henüz öğrenciyken tanışan Balcı, lise eğitimi alırken yerel kanallardan F Radyo & TV’de DJ’lik yaptı. Yine aynı kanalda haber spikerliği, metin yazarlığı ve haber muhabirliği görevlerini de üstlendi. Üstlendiği çeşitli görevler kendisine ödüller getirdi. Köyümüzden Özlem programının sunucusu olarak izleyici karşısına çıktı. 2001 yılında Çankaya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü kazandı. Okulun tatil dönemlerinde memleketi Fethiye’de bir tatil köyünde çocuk animasyonu ve halkla ilişkiler alanlarında çalıştı. Çalıştığı kurumda animasyon aktivitelerine İngilizce tiyatro oyunları dahil ederek yönetmenlik yaptı. Ünlü oyuncu, Arka Sokaklar, Doktorlar, Suların Sırrı, Ah Kalbim, Akasya Durağı ve Seksenler gibi çok sayıda başarılı yapımda rol üstlendi.