Seksenler Final Yapıyor! Ekranlara Veda Tarihi Açıklandı! Nedeni Belli Oldu!

TAKİP ET

TRT'nin sevilen dizisi Seksenler final yapıyor. Seksenler'in final tarihi açıklandıktan sonra reytingleri merak edildi. Seksenler dizisi neden final yapıyor? Seksenler reytinglerde kaçıncı oldu?

Reklam
Reklam

Birol Güven imzalı Seksenler dizisinde sona gelindi!

2012 yılında başlayan ve 10 yıldır devam eden Seksenler dizisinde sona gelindi. TRT'de yayınlanan ve ilk bölümleri ile büyük ilgi uyandıran dizi nihayet ekranlara veda ediyor. 

Başrolünde İlker Ayrık, Şoray Uzun, Özlem Türkad, Ayşe Tolga gibi isimlerim yer aldığı Seksenler dizisinde Rasim Öztekin'in ölümü sonrası hüzünlü bir hava geçmişti izleyicilere..

Seksenler dizisi TRT'de olmanın da rahatlığıyla yıllardır reyting kaygısı olmadan devam etmişti. Ancak dizide sona gelindi. 

Birol Güven imzalı dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Seksenler oyuncuları şimdiden yeni dizilerle anlaşma bile sağladı. 

Birol Güven'in de yine TRT için yeni bir dizi hazırladığı öğrenildi. Mükemmel Eşleşme adlı dizi için hazırlıklara başlayan Birol Güven, Seksenler için final bölümünü yazdı. 

Birol Güven’in yeni dizisi Mükemmel Eşleşme'de de başrolü Ahmet Kayakesen oynayacak. Dizinin kod adının Görücü Usulı olduğu öğrenildi.