Seksenler Gülden diziden ayrıldı mı? Ayşe Tolga Seksenler'e veda mı etti?

TAKİP ET

Ekranların sevilen dizisi Seksenler son zamanlarda oyuncu eksiğiyle gözlerden kaçmadı. Ayşe Tolga, dizide sevilen bir karakteri olan Gülden'i canlandırmaktadır. Zaman zaman dizinin bazı sahnelerinde oyuncuyu göremeyen izleyiciler Ayşe Tolga'nın diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Peki, Ayşe Tolga Seksenler'den ayrıldı mı? İşte merak edilen sorunun yanıtını haberimizde…

Reklam
Reklam

Senaryosunu Murat Aras, Birol Güven, Eray Yasin Işık ve Deniz Gök’ün kaleme aldığı Seksenler dizisinde Ayşe Tolga’nın son zamanlarda dizide görülmemesi diziden ayrılıp ayrılmadığı sorularının araştırılmasına neden oluyor. Peki, Ayşe Tolga Seksenler‘den ayrıldı mı? İşte merak edilen sorunun yanıtını haberimizde…

SEKSENLER GÜLDEN KİMDİR?

TRT 1 kanalında hafta içi her gün yayınlanan Seksenler dizisinde Ahmet’in eşi rolünde olan Gülden karakterini Ayşe Tolga hayat vermektedir.

 

AYŞE TOLGA SEKSENLER’DEN AYRILDI MI?

Ekranların sevilen dizisi Seksenler’de rol alan Ayşe Tolga’nın diziden ayrılıp ayrılmadığına dair herhangi bir açıklama bulunmamaktadır.

 

AYŞE TOLGA KİMDİR?

Ayşe Tolga, 9 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu olan oyuncu sahne ve görsel sanatlar, reklam konularında ek eğitim programlarına katıldı. Moda, sağlık, spor, sanat ve kültür konularını baz alan programlarda yapımcı ve sunuculuk yaptı. ‘Life-style’ alanında moda ve diyet konulu reklam çalışmalarında yaratıcı yönetmen ve oyuncu olarak görev almakta ve çeşitli reklam ajanslarına danışmanlık yapmaktadır. 1994-1996 yılları arasında rol aldığı Şehnaz Tango dizisiyle adını duyurdu. Ayrıca Ezel Akay’ın yönettiği Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filminde Nilüfer Hatun’u canlandırmıştır. 24 Temmuz 2013 tarihinde eşi Marsel Eskinazi’den boşanmıştır.

Oyunculuk ve sunuculuk kariyerinin yanı sıra 2004’ten beri beslenme sistemleri ve detox, masaj ve vücut terapileri üzerine eğitimlerle başladığı serüvenine, Bangkok’ta SPA kurulumu ve yöneticiliği, Londra’da klinik aromaterapi, Provence’da parfümcülük eğitimleriyle ilgi alanlarını zenginleştirmiştir. Cilt ve vücut bakımı konusunda da eğitim alarak uzman estetisyen olan Ayşe Tolga, dergilerde ve internet üzerinden yazılarıyla, AVM söyleşileri, Atölye çalışmaları ve TV programlarına konuşmacı olarak katılarak sağlıklı yaşam, şifa metodları ve güzellikle ilgili bilgilerini paylaşmaktadır.

Ayşe Tolga Rol Aldığı Yapımlar

Ah Bir Zengin Olsam – 1999 (Ceren)

Çarli İş Başında – 2000/ 2001 (Pamuk)

Çifte Bela – 2001 (Fatmagül)

Beşik Kertmesi – 2002 (Yağmur)

Efsane – 2002 (Müge)

Ayrılsak da Beraberiz – 2002/ 2004 (Berna)

Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? – 2005 (Nilüfer Hatun)

Seksenler – 2012/ 2017 (Gülden Özdemir)

Çocuklar Duymasın – 2017 (Sevgi)

Seksenler – 2019- (Gülden Özdemir)

seksenler gülden diziden ayrıldı mı ayşe tolga ayşe tolga seksenlerden ayrıldı mı seksenler gülden