Selahaddin Eyyubi dizisi oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Selahaddin Eyyubi dizisinin konusu nedir?

TAKİP ET

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yapımcısından yepyeni bir tarihi dizi ekranlara geliyor. 2022-2023 sezonu başında Eylül ayında başlayacağı söyleniyor. TRT 1 ekranlarında yer alacak olan Selahaddin Eyyubi dizisinin kadrosunda kimlerin yer alacağı merak ediliyor. Peki, Selahaddin Eyyubi dizisi oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Selahaddin Eyyubi dizisinin konusu nedir? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yapımcısı Akli Film’den yeni sezona yepyeni bir tarihi dizi geliyor. Akli Film tarafından TRT için hazırlanacak olan Selahaddin Eyyubi dizisi tahminen 2022-2023 yeni dizi sezonunda ekranlardaki yerini alacak. 

Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? 

Türkiye-Pakistan ortak yapım olan ve çekimleri Türkiye’de gerçekleşecek olan dizinin henüz oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı bilinmemektedir.

Selahaddin Eyyubi dizisini konusu nedir? 

Kudüs’ü 88 yıllık Haçlı işgalinden kurtararak İslam dünyasının en önemli kahramanlarından biri haline gelen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizinin ana konusu olacaktır. Dizide Eyyubi’nin çocukluk yıllarına da değinilecektir. 

Selahaddin Eyyubi dizisi ne zaman, hangi kanalda başlayacak? 

Türkiye-Pakistan ortak yapımı olan dizinin TRT 1 ekranlarında 2022-2023 sezonunda yayınlanması bekleniyor. 3 sezon olması düşünülen dizinin tam yayın tarihi henüz belli değil. 

selahaddin eyyubi selahaddin eyyubi dizisi selahaddin eyyubi dizi konusu selahaddin eyyubidizi oyuncu kadrosu selahaddin eyyubi dizisi ne zaman selahaddin eyyubi dizisi hangi kanalda trt1 trt1 dizi türkiye-pakistan akli film