Selçuk Bayraktar merak edilen o soruya cevap verdi

TAKİP ET

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, milyonlarca kişinin merak ettiği o soruya cevap verdi. "İktidar değişirse projelerde engellenme endişeniz var mı?" sorusu yöneltilen Selçuk Bayraktar, en ufak bir değişikliğin projeleri yok etmeye yeteceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Baykar Teknik Müdürü ve aynı zamanda da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı olan Selçuk Bayraktar, son dönemlerde bazı muhalefet partilerinin bir numaralı hedefi haline geldi. Yaptığı projeler dünya çapında üne ulaşan Selçuk Bayraktar, hem eleştirilmekten, hem de hakaretten kurtulamıyor. İHA ve SİHA sistemleri ile Türkiye’nin savunmasına büyük katkı sağlayan Selçuk Bayraktar’a "İktidar değişirse projelerde engellenme endişeniz var mı?" sorusu yöneltildi.

HER ŞEYİ CANLI YAYINDA ANLATTI

HaberTürk'te Kübra Par'ın canlı yayın konuğu Baykar Teknik Müdürü ve aynı zamanda da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı olan Selçuk Bayraktar oldu. Son dönemlerde bazı muhalefet partilerinin de hedefinde olan Selçuk Bayraktar’a "İktidar değişirse projelerde engellenme endişeniz var mı?" sorusu yöneltildi. Selçuk Bayraktar bu soruya "Bu projelerle alakalı mevcut siyasi iktidarın da bir gevşemesi olacak olursa ciddi akamete uğrama riski ve dünyadaki liderliğini kaybetme riski bulunmak birlikte en ufak gevşeklik değişiklik ya da farklı ajandalarla yapılmış eylemlerin her biri bu projeleri yok etmeye yeter.” Yanıtını verdi.