Selçuk Ural'dan oğlu Hakan Ural hakkında şok sözler: Tek gecelik ilişkimin ürünü

TAKİP ET

Hakan Ural'ın babası şarkıcı Selçuk Ural, katıldığı bir Youtube programında oğlu ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Selçuk Ural, "Çok çapkındım, bir gece bir bayanla beraber oldum ve Hakan doğdu" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Şarkıcı Selçuk Ural, Youtube’da katıldığı bir programda oğlu Hakan Ural hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Selçuk Ural, Hakan Ural’ın annesi ile tek gecelik bir ilişki yaşadığını ve oğlunun bu şekilde dünyaya geldiğini söyledi. Hakan Ural için DNA testi istediği yönündeki iddiaları da kabul eden Selçuk Ural, çok çapkın ve çok hızlı yaşamış biri olduğunu belirterek binlerce flörtü olduğunu dile getirdi.

Hakan’ı doğurduktan sonra karşıma çıktı

Selçuk Ural, o dönem çok çapkın biri olduğunu ve hayatında çok kadın olduğunu belirterek, Hakan Ural’ın annesinin 'çocuğum var' diyerek Hakan Ural’ı doğurduktan sonra karşısına çıktığını dile getirdi. Oğlu ile ilgilendiğini, lunapaklara götürdüğünü söyleyen Selçuk Ural, çocuk davasının 8-10 yıl kadar devam ettiğini dile getirdi.

Uyarmama rağmen sahte rapor aldı

Selçuk Ural, Hakan Ural’ın en kötü zamanlarında yanında olduğunu belirterek, askerlik için de oğlunu uyardığını ancak onun sahte rapor aldığını dile getirdi. 4 ay hapis cezası çıkınca oğlu için Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına gittiğini söyleyen Selçuk Ural, “Hakan'ın hapishanede başına bir iş gelmemesi için yanına almasını rica ettim. Ben o dönem evliydim ama rahmetli kadın bunu hırs için yaptı. Ben hata yapmış olabilirim çünkü gençtim. Hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim. En zor günlerinde yanındaydım.” İfadelerini kullandı.

Soy ismimin kaldırılmasını istedim

Selçuk Ural, açıklamasının devamında ise Hakan Ural’ın bir gün üvey babası için “rahmetli babamı kaybettim” dediğini, bunun üzerine sinirlenerek kanalı aradığını ve soy isminin kaldırılmasını istediğini dile getirdi. 19 yaşında baba olduğunu ve hataları da olduğunu söyleyen Selçuk Ural, Hakan Ural’ın her zaman yanında olduğunu hapisteyken onu ziyaret ettiğini dile getirdi. Tüm konular kapandıktan sonra Hakan Ural’ın annesinin vefat ettiğini belirten Selçuk Ural, “Ben geç uyanan bir insanım. Öğlen kalktığımda annesinin öldüğünü öğrendim. İkindi namazına cenazesi vardı ben gidemediğim için Hakan bana küstü. Ben o cenazeye niye gideyim? Annesiyle konuşmuyoruz zaten." Dedi.