Selda Bağcan 29 Ekim'de vereceği konser için ücret talep etmeyecek

TAKİP ET

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Selda Bağcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99 yıl dönümü kutlamaları nedeniyle sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Üsküdar meydanında sahne alacak olan Selda Bağcan'ın 29 Ekim konseri için herhangi bir ücret talep etmeyeceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Bayramı'nın 99 yolu Türkiye'nin her yerinde farklı etkinliklerle kutlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de bu yıl kutlamalarının Üsküdar'da yapılacağını açıkladı. Üsküdar'da sahneye çıkacak isimler arasında Selda Bağcan da yer alıyor.

Ücret talebinde bulunmadı

İstanbul Üsküdar'da bulunan Cemal Reşit Rey Konser salonunda 29 Ekim saat 20'de başlayacak olan kutlamalarda sahne alacak isimler açıklandı. İBB tarafından yapılan açıklamaya göre Eyüp Haliç Etkinlik Alanı’nda saat 20.30’da Tuğkan, Sultanbeyli Kent Meydanı’nda saat 20.30’da Yüksek Sadakat, Kağıthane Sadabat Parkı’nda saat 20.30’da Samida sahne alacak.

Türk müziğinin Usta isimlerinden Selda Bağcan da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde Üsküdar meydanında sahneye çıkacak. Selda Bağcan'ın Üsküdar'daki konseri için herhangi bir ücret talep etmediği öğrenildi.