Selin Ciğerci'den mesajları ifşa olan eski eşi Gökhan Çıra'ya olay gönderme

TAKİP ET

Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla iki kez evlenip boşandığı eski eşi Selin Ciğerci'yi aldattığını itiraf etmişti. Şu sıralar Sedef Bekiroğlu ile yeni bir aşka Yelken açan Gökhan Çıra'nın bir kez daha mesajları ifşa oldu. Gökhan Çıra'dan konu ile ilgili bir açıklama gelmedi ama Selin Ciğerci'den olay gönderme geldi.

Reklam
Reklam

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile 2019 yılında nikah masasına oturan ve geçtiğimiz Eylül ayında sürpriz şekilde boşanan Gökhan Çıra eski eşiyle yeniden barışmış ve bir kez daha evlenmişti. Ancak çiftin ikinci evliliği de çok uzun sürmedi ve ani bir kararla çift evliliklerini noktaladı. Gökhan Çıra Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni sevgilisi Sedef Bekiroğlu’na olan aşkını itiraf etmişti.

Selin Ciğerci’yi aldattığını itiraf etmişti

Gökhan Çıra Geçtiğimiz günlerde haberler.com YouTube kanalına konuk oldu. Haber bahane isimli programda özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Gökhan Çıra, Selin Ciğerci’yi aldattığını da itiraf etti. Gökhan Çıra'nın bu itirafları sonrasında evliliğinde aldatma sebebiyle bittiği ortaya çıkmış oldu.

Yine rahat durmadı

Ancak Gökhan Çıra yaşanan onca şeye rağmen yine akıllanmadı. Şu sıralar Sedef Bekiroğlu ile ilişkisi olan Gökhan Çıra’nın Instagram hesabından başka bir kadına Attığı mesajlar ifşa oldu. Nil Buse Yılmaz İsimli kadın sosyal medya hesabından Gökhan Çıra'nın kendisine gönderdiği mesajları paylaştı.

Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra’ya gönderme geldi

Gökhan Çıra sosyal medyada bir kez daha Gündem olurken Selin Ciğerci hakkında da Gökhan'la Barışır mı yorumları yapılmaya başlandı. Şu sıralar kendisinin de başka bir ilişkisi olduğu bilinen Selin Ciğerci ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm kapıları kapattı. Selin Ciğerci yaptığı yorumda, "Bütün gezegenler yer değiştirse, Venüs Uranüs ile üst üste binse yine barışmam" dedi.