Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'ya ikinci kez 'Evet' dedi..

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıl eşi futbolcu Gökhan Çıra'dan tek celsede boşanan Selin Ciğerci, Çıra'nın tekrar yaptığı evlenme teklifine 'Evet' cevabını verdi.

Reklam
Reklam

Mutlu giden evliliklerinde anlaşmazlık yaşayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde ayrılma kararı almış ve boşanma davasında da tek celsede yollarını ayırmışlardı. Ciğerci ve Çıra cephesinde yeni bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı.



Bu yılın başından itibaren tekrar görüşmeye başlayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinin ikinci kez evlilik kararı aldığı öğrenildi. Dün akşam 28. yaş gününü çok yakın arkadaşları ile kutlayan Gökhan Çıra, yaptığı teşekkür konuşmasında Selin Ciğerci'ye büyük bir sürpriz yapmak istediğini söyledi ve herkesin önünde ona evlilik teklifi etti.



Büyük alkışlar arasında "Evet" cevabını alan Gökhan Çıra, o anları da Instagram hesabı üzerindne paylaştı. Parti bitiminde kendilerini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Selin Ciğerci, çok mutlu olduğunu, güzel bir konuşma yaptığı için de Göhkan'a kinci kez aşık olduğunu söyledi. 



Doğum günü eğlencesi gibi bir düğün istediğini belirten Ciğerci, yeniden gelinlik giymek istemediğini beyaz bir elbiseyle evlenmeyi tercih edeceğini anlattı.
 

Selin Ciğerci Gökhan Çıra evlilik kararı