Selin Yeninci diziden ayrılıyor mu? Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si diziden ayrılacak mı?

TAKİP ET

ATV'nin sevilen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine dair izleyenlerini üzecek bir iddia ortaya atıldı. Dizinin Saniye'si, Selin Yeninci'nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacağı söyleniyor. Selin Yeninci diziden ayrılıyor mu? Bir Zamanlar Çukurova Saniye diziden ayrılacak mı? İşte detaylar... 

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında her Perşembe seyirci karşısındaki yerini alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir ayrılığın daha olacağı ortaya atıldı. Dizinin sevilen karakterlerinde biri olan Saniye’nin diziden ayrılıp ayrılmayacağı tartışılıyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci diziden ayrılıyor mu?


Selin Yeninci diziden ayrılıyor mu? 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sergilemiş olduğu oyunculukla büyük bir kesim tarafından sevilerek izlenen Selin Yeninci, hayat verdiği Saniye karakteriyle hafızalardaki yerini aldı. ATV’nin sevilen bir o kadar da fenomen olan dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 4. sezonuyla ekranlardaki yerini alırken eskiden olduğu gibi hala seyirciden büyük ilgi görmektedir. 



4. sezon başlaman önce diziden gelen birçok ayrılık haberleriyle gündeme gelen Biz Zamanlar Çukurova’dan son olarak Saniye’nin de diziden ayrılacağına dair ortaya atılan iddiayla gündemde. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın vedalarından sonra dizinin ana kadrosunda yer alan Selin Yeninci’nin de diziden ayrılıyor. 




Selin Yeninci, bir Zamanlar Çukurova’dan neden ayrılıyor? 

Selin Yeninci’nin, Adana’da çekilen projeden ayrılmak istediğini fakat yapım şirketinin oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı bilgisi yayılmıştı. Bunun ardından yapılan haberlere göre ise, Bir Zamanlar Çukurova’nın başarılı oyuncuları Selin Yeninci ve Selin Genç’in, 4 sezondur bulundukları projeden ölerek ayrılacakları söylendi. 


Selin Yeninci kimdir? 

Tiyatro, dizi ve film oyuncusu olan Selin Yeninci, eğitim hayatı boyunca tiyatroya yönelmiştir. Lise hayatında tiyatro bölüm başkanı olmuştur. 2006 yılında İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun olarak daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. 

atv bir zamanlar çukurova bir zamanlar çukurova saniye selin yeninci selin yeninci diziden ayrılıyor mu