Semih Öztürk'ten Acun Ilıcalı'ya milyonların önünde salvolar! Sen misin beni kovan 'siz adam sattınız' Bu zamana kadar kimse böyle konuşamadı

TAKİP ET

Bir süre önce Survivor Panorama masasından kovulan Semih Öztürk'ün önceki gün Instagram'dan yaptığı bir paylaşım bir anda ortalığı karıştırdı.

Reklam
Reklam

Survivor 2022 All-Star her ne kadar reytinglerde umduğunu bulamasa da epey olaylı geçiyor. Geçen yıl yayınlanan Survivor 2021 beklenen reytingi almayınca Survivor 2022 All-Star için bomba bir kadro için kolları sıvayan Acun Ilıcalı ve Acun Medya ekibi daha önceki sezonlar yarışan ve yarıştıkları sezonlara damgalarını vuran isimleri özenerek seçmişti. Bu kadroda kimler kimler yoktu ki. Daha önce Barış Murat Yağcı’yla, şimdilerde Ogeday Girişken’le sevgilisi olan Nisa Bölükbaşı, dışarı hem Makbule Şakalakoğlu hem de Sude Burcu’yu idare eden Mert Öcal, olayların kadını Nagihan Karadere, Sema ve Seda ikiziler, Adem Kılıçcı, Survivor 2021’nin en çok konuşulan ismi Ayşe Yüksel… Ancak gelin görün ki bu yıldızlar topluluğu bile yetmedi TV 8’e. Şimdilerde Survivor reytinglerde sinek avlıyor.

Survivor Ekstra Semih Öztürk kimdir? Semih Öztürk kaç yaşında, nereli?





 

DIŞARISI DA KARIŞIK


Her ne kadar beklenen reytingler gelmese de iç işleri çok karışık Survivor’ın. Ancak dışarısı da öyle. Geçtiğimiz günlerde öyle bir skandal yaşanmıştı ki görenler inanamamıştı. Çünkü Survivor Panorama’nın en çok konuşulan ismi Semih Öztürk’ün programa katılmadığı görülüyordu. 1-2 program derken açıklama gelmeyince sonunda Furkan Dede olaya müdahale etti ve Semih Öztürk’in, Panorama kadrosundan çıkarıldığını milyonların önünde resmen açıkladı. Semih Öztürk’ün kovulmasının nedeni olarak kişisel bir sebep magazin dünyasına bomba gibi düştü. Semih Öztürk, eşi Kurretülayn Matur yüzünden kavulmuş olabilir.



Bir süre önce Acun Ilıcalı’nın yakın dostu Alpay Kazan hayatını kaybetmişti. Alpay Kazan’ın hayatını kaybetttiği günlerde, Semih Öztürk’ün eşi Kurretüleny Matur’un attığı bir tweet’in, Alpay Kazan hakkında olduğu iddia edilmişti. Matur’tweetinde şu ifadeler yer alıyordu ‘hayat böyle bir şey işte, bugün varsan yarın yoksun. Kimsenin hayatını değiştirecek kadar hakkında girmeden, üzmeden, kırmadan yaşamalı insan. Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim. İki dudağımın arasından çıkmıyor ‘helal olsun.’ Acım, öfkem, kırgınlığım geçmiyor.’

Semih Öztürk’ün bu tweetlerden kısa bir süre sonra ortadan kaybolması ve Survivor Panorama’dan ayrıldığının açıklanması nedeniyle artık bu ayrılığın nedeninin bu tweet olduğu kesindi. Ancak o gün bugündür Semih Öztürk, Twitter üzerinden Survivor ile ilgili paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Ancak önceki gün yaptığı bu paylaşımlar bir anda kafalarda soru işareti bıraktı.



Henüz netleşmese de Semih Öztürk’ün bu tweetinin kimlere itafen olduğuna dair 2 iddia sosyal medyada ortaya atıldı. Bunlardan biri bu sözlerin Acun Ilıcalı’yı hedef aldığıydı. Diğer bir iddia ise Berkan’ın potaya gitmesi nedeniyle bu sözleri kullandığı yönündeydi. Tüm bu iddialara Semih Öztürk’ten bir açıklama gelmedi.