Semih Öztürk'ün Eşi Kurretülayn Matur Artık Sıktı! Yine Boş Tehditlerle Etkileşim Kastı!

TAKİP ET

Semih Öztürk'ün TV8'den kovulmasına neden olan eşi Kurretülayn Matur Twitter hesabından yine tehditler savurdu..

Reklam
Reklam

Survivor programında meşhur olan Semih Öztürk daha sorna Survivor Panoroma'da yorumcu olarak yer almıştı.

Survivor zamanı Semih'in sevgilisi olan Kurretülayn Matur o dönem de attığı tweetlerle Acun'a meydan okumuş Acun'da sosyal medyadan cevap vermişti. Acun ve Semih Öztürk'ün Eşi Kurretülayn Matur'un danışıklı dövüş yaptığı düşünülürken geçtiğimiz günlerde Acun'un arkadaşı Acun Medya Genel İdari Koordinatörü ve Acun Ilıcalı'nın sağ kolu Alpay Kazan'ın hayatını kaybetmesi sonrası olaylar yeniden alevlenmişti. 

Kurretülayn Matur bu vefat haberinin ardından yaptığı paylaşımla Alpar Kazan'a rahmet dilemiş adeta kinini kusmuştu. Bunun üzerine Acun Ilıcalı TV8'den Semih Öztürk'ü kovmuştu. 

Kurretülayn Matur kovulma sonrası Twitter hesabından manidar bir paylaşım yapmıştı. Bülent Ersoy'un bir gazeteciyi haşladığı anları paylamıştı. Ersoy videoda "Kimin kanalı bu? Nerenin kanalı bu? Kim bu çocuk?" diyordu.

Semih'in eşi Kurretülayn Matur Twitter hesabından yine bir paylaşım yaptı. Kurretülayn Matur twitter'da "Şeytan diyo ki elindeki bütün doneleri paylaş. Yer yerinden oynasın." diye yazdı.

Bu tweet sonrası kullanıcılar artık sıkıldıklarını dile getirdi ve "Öf yine kuru sıkı yapıyorsun. Ne tutuyor seni? Paylaşmayacaksan yazma elinde bir şey yok yada korkuyorsan yazmayacaksın" diye yorumlarda bulundu.

İşte o paylaşım;