Sen İnandır filminde Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç başrolde

TAKİP ET

Sen İnandır filmi ile ilgili merak edilen pek çok detay var. Filmin başrol oyuncuları ve filmin konusuyla ilgili merak edilenlere yanıt aranıyor. Sosyal medyanın gündemine yerleşen Sen İnandır filminin başrolleri Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç'un da sosyal medyada ilk sıraya yerleştiği görüldü. İki oyuncuyu bir araya getiren film ise büyük bir merakla bekleniyor. 

Reklam
Reklam

Sen İnandır filmi ile ilgili merak edilen pek çok detay var. Filmin başrol oyuncuları ve filmin konusuyla ilgili merak edilenlere yanıt aranıyor. Sosyal medyanın gündemine yerleşen Sen İnandır filminin başrolleri Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un da sosyal medyada ilk sıraya yerleştiği görüldü. İki oyuncuyu bir araya getiren film ise büyük bir merakla bekleniyor.  Asos’ta çekimleri başlayan Sen İnandır filminin başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç, sosyal medyanın gündeminde. Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan ve yakışıklı oyuncu Ekin Koç, çekimlerine başlanan Sen İnandır filmiyle gündeme geldi. Başrolde olan iki oyuncu hakkında da merak edilenlere yanıt arandı. İşte Sen İnandır filmi ve filmin başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ile Ekin Koç hakkındaki tüm detaylar…

Filmin Çekimleri Başladı

Sen İnandır filminin çekimleri Asos’ta başladı. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un yer aldığı Sen İnandır filmi büyük bir merakla bekleniyor. Son dönemde reklam ajansı üzerine çekilen tüm yapımlar büyük ilgi görürken Sen İnandır filminin de ajans konulu farklı bir film olduğu söyleniyor. İki çocukluk arkadaşın aşk hikayesinin anlatılacağı filmin oyuncu kadrosu da paylaşıldı. 

Sen İnandır Filmi Oyuncu Kadrosu

-    Ayça Ayşin Turan

-    Ekin Koç

-    Zerrin Sümer

-    Yıldız Kültür

-    Naz Çağla Irmak

-    Çağrı Çıtanak