'Seni Allah kurtarmış Acun' Şeyma Subaşı'nın elinde bir tek düzgün fiziği kaldı çırılçıplak paylaştı! Mısırlı milyarderden ayrılan Şeyma…

TAKİP ET

Bir süre önce Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı ayrılık ve Hakan Sabancı'yla adı aşk haberlerine karışan Şeyma Subaşı'nın paylaştığı çırılçıplak fotoğraf olay yarattı.

Reklam
Reklam

‘Seni Allah kurtarmış Acun’ Şeyma Subaşı’nın elinde bir tek düzgün fiziği kaldı çırılçıplak paylaştı! Mısırlı milyarderden ayrılan Şeyma…  Hayatlarımıza Acun Ilıcalı’nın yasak aşkı olarak giren Şeyma Subaşı şimdilerde hem sosyal medyanın hem de magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olarak tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Bir özel üniversitede öğrenciyken, okulun defilesinde yürüyen ve bu defile sonrası Acun Ilıcalı ile tanışan Şeyma Subaşı ardından Var Mısın Yok Musun’a katıldı. Sonrasında da Acun Ilıcalı’yla aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, bugünler için sinyalleri aslında o günlerden verdi. 

Serenay Sarıkaya'dan çatır çatır bacak şov! Şeyma Subaşı'nın sevgilisi de haklı onu ne yapsın! Bu poz her yiğidin harcı değil yaktı geçti


Acun Ilıcalı 'sana yağmurlu günde su yok' dedi Şeyma'nın tırnağına kadar söktü aldı! Artık Acun bank yok! Tek imzada her şeyi bitirdi


Şeyma Subaşı Hakan Sabancı aşk dedikoduları doğru mu?


Şeyma Subaşı üstsüz paylaşımıyla sosyal medyayı yine salladı!




O dönem kızları Leyla ve Yasemin’in anneleri Zeynep Yılmaz’la evli olan Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı için Zeynep Yılmaz’dan boşandı. Şeyma Subaşı’nın, Ilıcalı çifti boşandıktan sonra yaptığı ‘boşandılar’ paylaşımı hala hafızalarda.  Uzun bir süre aşk yaşayan ve kızları Melisa Ilıcalı’yı kucaklarına alan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı 2017 yılında evlendi ancak bu evlilik uzun sürmedi. Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı’nın 2018 yılında boşanması, mahkemeye gülerek gelmeleri magazin dünyasının en çok konuştuğu olaylardan biri oldu. Bu boşanmanın ardından Acun Ilıcalı, Ayça Çağla ALtunkaya ile aşk yaşarken, Şeyma Subaşı’yı ise tutabilene aşk olsun.

Pek çok sektöre ele atan ancak hepsine iflas eden Şeyma Subaşı şimdilerde hayatını sosyal medya fenomeni olarak sürdürüyor. Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı’nın bu ilişkisi Guido Senia’nın elini hiç cebine atmamasından ötürü bitmişti. Subaşı sonrasında aradığı aşkı Mohammed Alsaloussi’de buldu. Zaman zaman adı dolandırıcılık iddialarına karışan Mohammed Alsaloussi nam-ı diğer Meedo ile Şeyma Subaşı’nın bu büyük aşkı çok konuşuldu. Ultra lüks yaşam süren ikili bir süre sonra evlilik sonra da hamilelik haberi vermişti ancak sonrasında işler tepetaklak oldu.

Bebeğini kaybeden Şeyma Subaşı sonrasında ayrıldıklarını açıkladı. Çift kısa bir süre sonra yollarına devam etse de beklenen son gerçekleşti ve bir süre önce Şeyma ile Meedo ayrıldı. Ardından adı Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı şimdilerde Ibiza’da. Ibiza’dan paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Şeyma Subaşı son olarak çırılçıplak bir fotoğraf paylaştı. Bir anda olay fotoğrafa ‘Allah affetsin seni’, ‘Acun seni Allah kurtarmış’ yorumları yapıldı. İşte Şeyma Subaşı’nın o pozu: