Seni Kalbime Sakladım dizi müziği! Seni Kalbime Sakladım dizisinde çalan şarkılar müzikler

TAKİP ET

TRT1 ekranlarında yepyeni bir dizi daha yayın hayatına merhaba diyor. Yaz aylarının iddialı yapımları arasında gösterilen Seni Kalbime Sakladım dizisinde Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci başrolleri paylaşıyor. İlk bölümü ile 30 Haziran Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkan Seni Kalbime Sakladım dizi müziği de herkes tarafından merak ediliyor. Peki, Seni Kalbime Sakladım dizisinde çalan şarkılar müzikler neler?

Reklam
Reklam

TRT1’in yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım dizisi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Seni Kalbime Sakladım 1. Bölüm ile 30 Haziran 2022 Perşembe akşamı izleyici karşısına çıktı. Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın başrollerini paylaştığı dizi izleyenlerden tam not almayı başardı. Hem hikayesi hem de oyuncuları ile dikkatleri üzerine toplayan dizi aynı zamanda müzikleri ile de merak konusu oldu. Peki Seni Kalbime Sakladım dizi müziği ne? Seni Kalbime Sakladım dizi müziği kime ait? Seni Kalbime Sakladım dizisinde çalan şarkılar müzikler ve merak edilenler haberimizde…
 

Seni Kalbime Sakladım dizi müziği

TRT1 ekranlarında Sev Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez’in oturduğu Seni Kalbime Sakladım dizisi ilk bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ı buluşturan dizi izleyicilerden de tam not almayı başardı. Bu yazın en çok izleyen dizilerinden biri olmaya aday olan Seni Kalbime Sakladım dizisinde zengin kız fakir oğlan aşk hikayesi konu alınıyor. Dizinin oyuncuları ve hikayesi kadar müzikleri de izleyicilerin dikkatini çekiyor.
 

Seni Kalbime Sakladım dizisinde çalan şarkılar müzikler

Seni Kalbime Sakladım dizisi çalan müzikler ilgi odağı olurken şu ana kadar sadece dizi için özel olarak yapılmış tanıtım şarkısı biliniyor. Seni Kalbime Sakladım dizisinde tanıtım filminde Sena Şener Affetmem şarkısı çalıyor. Seni Kalbime Sakladım dizisinde çalan şarkı sözleri ise şöyle:
Bak, geldim sana
Çok uzaklardan
Gör, ateşimi hisset
Ben sevmem öyle yarım yamalak
Çok yorgun yüreğim
Hep yanılmaktan
Gör, ateşimi hisset
Ben sevmem öyle kaçıp kovala
Affetmem, affetmem, affetmem
Ya benim ol, beni sev dibine kadar
Ya da dön evine, uğraştırma
Sev beni olduğum gibi
Benden kaçma, uğraştırma