Seni Kalbime Sakladım oyuncuları resimli! Seni Kalbime Sakladım başrolleri kimler

TAKİP ET

Seni Kalbime Sakladım dizisi başrol oyuncuları ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. TRT 1 ekranlarının yeni dizisi seni kalbime sakladım ilk bölümüyle bu akşam başlıyor. Zeynep ve Civanmert'in farklı dünyalarda kesişen yollarını ve büyük aşk hikayelerini konu alan dizi her hafta Perşembe akşamları ekranda olacak. Peki, Seni Kalbime Sakladım oyuncuları kimler? Seni Kalbime Sakladım başrol oyuncularının isimleri ne?

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında bu akşam yepyeni bir yaz dizisi daha yayın hayatına merhaba diyor. Seni Kalbime Sakladım dizisi için meraklı bekleyiş Nihayet sona eriyor. Zengin Kız Fakir Oğlan hikayesi ile ekran başına kilitlemeye hazırlanan dizinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Peki, yeni dizi seni kalbime sakladım oyuncuları kimler? Seni Kalbime Sakladım başrolleri kim? Seni kalbime sakladım oyuncuları ve konusu haberimizin devamında...
 

Seni kalbime sakladım dizisi başrol oyuncuları kimler?

TRT 1 ekranlarında bu akşam yepyeni bir dizi daha yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor. Seni Kalbime Sakladım oyuncuları ve hikayesi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Her hafta perşembe akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz paylaşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez otururken yapımcılığını ise Sev Yapım üstleniyor.


 

Seni Kalbime Sakladım oyuncuları kimler?

Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncuları daha izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu şöyle;
Sevda Erginci - Zeynep
Ekin Mert Daymaz - Civanmert
Gökçe Akyıldız - Deren
Mehtap Bayri - Türkan
Elçin Afacan - Reyhan
Evren Duyal -
Osman Alkaş - Yusuf
Gülseren Gürtunca - Adalet
Tarık Ündüz - Canberk
Berke Üsdiken - Güven
Ali Öner - Mete
Emre Taşkıran - Pamir
Derda Yasin Yanal - Olcay


 

Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ne?

Seni Kalbime Sakladım dizisinde bir Zengin Kız Fakir Oğlan hikayesi karşımıza çıkıyor. becerikli ve güzel Zeynep aile şirketini yöneten zeki bir Kızken bir anda karşısına Naif Ama Mert Mahalle delikanlısı civanmert çıkıyor. Zeynep ve civanMert'in tanışma ve karşılaşması kısa süre sonra büyük bir aşka dönüşüyor.
Seni Kalbime Sakladım dizisi nerede çekiliyor?
TRT 1'in yaz aylarında dikkat çeken dizilerinden olan Seni Kalbime Sakladım çekimleri İstanbul'da yapılıyor. Beşiktaş ve Galatasaray gibi semtlerde çekildiği bilinen dizinin bazı sahnelerinin ise Ayvansaray ve Halıcıoğlu saatlerinde çekileceği öğrenildi.