Sera Kutlubey'in Zalim İstanbul ve İyilik dizisi arasındaki inanılmaz değişimi! Estetiksiz hali olay

TAKİP ET

FOX TV'de bu sezonun flaş dizisi İyilik oldu. İyilik dizisinin damlası Sera Kutlubey de değişimi ile adeta olay yarattı. Zalim İstanbul dizisindeki halinden çok farklı bir şekilde izleyici karşısına çıkan Sera Kutlubey in değişimi için estetik yorumları yapıldı. İşte Sera Kutlubey'in Zalim İstanbul ve İyilik dizisi arasındaki muhteşem değişimi ve estetiksiz hali…

Reklam
Reklam

Fox TV ekranlarında yayınlanan iyilik dizisinde İsmail Demirci ve Hatice Şendil ile birlikte başrolü oynayan Sera Kutlubey adeta değişimi ile görenleri hayrete düşürdü. Oyunculuk performansı ile de oldukça dikkat çeken genç oyuncu, sezonun en flaş isimleri arasında yer aldı. Daha önce Zalim İstanbul dizisi ile izleyici karşısına çıkan Sera Kutlubey adeta bambaşka biri oldu.

Değişimi izleyicileri şaşırttı

Zalim İstanbul dizisindeki naif hemşire kız rolünden bambaşka bir karakterle iyilik dizisinde izleyici karşısına çıkan Sera Kutlubey hem oyunculuk performansı hem de fiziksel değişimi ile herkesi şaşkına çevirdi. Sera Kutlubey’in Hayat verdiği Damla karakteri sevdiği adamı eşinden ayırmak için her şeyi göze alabilecek bir karakter olarak karşımıza çıktı. Zalim İstanbul dizisinde hemşire Cemre karakterine hayat veren sessiz sakin ve idealist bir kız olan Sera Kutlubey bu defa fettan bir güzel olarak karşımızda.

Sera Kutlubey’in estetiksiz hali

Oyunculuğu ile bu sezon kendine hayran bırakan isimler arasında yer alan Sera Kutlubey sosyal medya paylaşımları ile de gündemden düşmüyor. 25 yaşındaki genç oyuncunun değişimini estetiğe borçlu olduğu iddia ediliyor. Son dönemlerde kariyerinde önemli bir sıçrama yaşayan güzel oyuncu gerçekten de estetik harikasıymış. Sera Kutlubey’in yıllar öncesine ait estetiksiz fotoğrafı ortaya çıktı.

Meğer estetik güzeliymiş

Şu sıralar Damla karakteri ile büyük sükse yaratan ve fiziksel değişimi de adeta parmak ısırtan Sera Kutlubey estetiksiz hali ile herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı Cesur paylaşımlarla da son dönemin dikkat çeken isimleri arasında yer alan genç oyuncu ne yer estetik harikasıymış. Yıllar önceki fotoğraflarını görenler sosyal medyadan tepeden tırnağa değişmiş yorumları yapmadan geçirmedi.

 

Sera Kutlubey kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Genç oyuncu Sera Kutlubey İstanbul'da 24 Ekim 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. Haliç Üniversitesi tiyatro bölümünde Eğitim alan Sera Kutlubey, 2016 yılında Kehribar dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşamış Daha sonrasında ise Babam ve Ailesi dizisinde oynamıştır. İsimsizler dizisinde Seher karakterine hayat veren Sera Kutlubey özellikle Zalim İstanbul dizisindeki Cemre karakteri ile büyük çıkış yakalamıştır. Sera Kutlubey şu sıralar iyilik dizisinde Damla karakterine Hayat vermektedir. Boyu 1.65 olan güzel oyuncu 52 kilodur ve akrep burcudur.