Serdar Dursun devre arasında Fenerbahçe'den ayrılıyor

TAKİP ET

Fenerbahçeli taraftarlara Serdar Dursun şoku. Devre arasında Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünen futbolcu ilk 11'de forma giyebileceği bir takımda kariyerine devam etmek istiyor. Gelen bilgiye göre Serdar Dursun'un ilk Rotası Almanya ancak Türkiye'de de kalabilir.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'nin Yıldız isimlerinden Serdar Dursun'u Fenerbahçe'deki hikayesini devre arasında noktalamaya hazırlanıyor. Özellikle Jorge Jesus geldiğinden bu yana ilk 11'de forma bulamayan ve Yedek kulübesinde kalan futbolcu kadroda yer bulabileceği bir takımda kariyerine devam etmek istiyor. Futbolcunun bu sebeple devre arasında kesin olarak ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

İlk 11'de forma giyeceği bir takıma gitmek istiyor

Bu sezon oynanan 7 karşılaşmada sadece 2 dakika süreyle sahada kalma fırsatı bulan Serdar Dursun'un bu durumdan son derece rahatsız olduğu öğrenildi. Kariyerine forma giyebileceği bir takım da devam etmek istediği öğrenilen futbolcu rotasını Almanya'ya çevirdi. Ancak Serdar Dursun'un Türkiye'de bir takımla da görüştüğü iddia edildi.

Fenerbahçeli taraftarları çıldırtan gelişme

Fenerbahçe'den ayrılığına kesin gözüyle bakılan Serdar Dursun için Medipol Başakşehir'in devreye girdiği öne sürüldü. Haberi alan Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada ''Rakibimize iyi bir oyuncumuzu yollamak doğru olmaz, bizi şampiyonluktan bile edebilir!" şeklinde yorumlar yaptı.