Serdar Ortaç'ın Karabiberim klibindeki İlknur Soydaş kimdir? İlknur Soydaş nereli, kaç yaşında?

TAKİP ET

Serdar Ortaç'ın Karabiber isimli şarkısının klibiyle tanıdığımız İlknur Soydaş, çok uzun yıllardır ekranlarda kendisini göstermemişti. Geçen günlerde röportaj veren İlknur Soydaş kimdir, kaç yaşında, nerelidir? İlknur Soydaş hangi film ve dizilerde rol aldı?

Reklam
Reklam

İlknur Soydaş’ın kim olduğu merak edilenler arasında yerini alıyor. Serdar Ortaç’ın çok sevilen Karabiberim şarkısı 90’lı yıllarda çıkmıştı. Manken İlknur Soydaş ise klipte oynamıştı. Bundan sonrasında da birçok film ve dizide rol alan İlknur Soydaş, “Hala Karabiberim’le anılmak hoşuma gitmedi, birçok başka film ve dizide oynadım” sözlerine röportajında yer verdi. Peki, İlknur Soydaş nereli, kaç yaşında?
İlknur Soydaş Kimdir?
İlknur Soydaş, Hollanda’da dünyaya gelmiş ve 1976 doğumludur. Kendisi Turizm ve Otelcilik mezunudur. Kariyerine ilk olarak mankenlikle başlayan Soydaş, oyunculuk da yapmıştır. Birçok sinema filminde ve dizide rol alan eski mankenin ilk çıkışı Serdar Ortaç’ın Karabiberim klibiyle olmuştur.

Klipten sonra oyunculuk yaptı
Futbolcu Ozan Köprülü ile 2002 yılında evlenen Soydaş, 2006 yılında boşanmıştır. Bu kliple birlikte adından çok söz ettiren İlknur Soydaş, ardından 90’ların en ünlü dizisi olan Unutabilsem’de Emrah ile rol almıştır. Bunu Bizim Mahalle, Hızmalı, Pembe Patikler, Avrupalı, Çocuğumu İstiyorum, Cam Kırıklıkları, Babam Annem Oldu, Dansöz projeleri takip etmiştir. En son yer aldığı proje ise Cam Kırıklıkları adlı dizidir.