Seren serengil'den Berdan Mardini'ye canlı yayında büyük saygısızlık

TAKİP ET

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Seren Serengil gündemden düşmüyor. Yılbaşı için özel olarak yapılan yayında Seren Serengil'in Berdan Mardini'ye yaptığı saygısızlık sosyal medyanın gündemine oturdu.

Reklam
Reklam

Söylemezsem Olmaz programında kendisi gibi yorumcu olan Bircan Bali ve Arto ile yaşadığı sorunlarla gündemden düşmeyen Seren Serengil yine yaptığı hareketle olay yarattı. Söylemezsem Olmaz yılbaşı özel yayınının konu olan Berdan Mardini'nin Türkçe şarkıdan Kürtçe şarkıya geçmesi ile birlikte Seren Serengil'in hareketi tepki çekti. Seren Serengil'in yaptığı o hareket sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Yaptığı hareket olay oldu

Son dönemlerde sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Söylemezsem Olmaz yorumcularından Seren Serengil yine çok konuşulacak bir hareketle gündemde. Özellikle programda diğer yorumcular Bircan Bali ve Arto ile yaşadığı sorunlarla Gündem olan Seren Serengil Şimdi de Berdan Mardini ye yaptığı hareketle tepki çekti.

Kürtçe şarkıyı duyunca skandal hareket

Söylemezsem Olmaz programının bugünkü bölümü yılbaşı için çekilen özel yayınla ekrana geldi. Canlı yayın yerine bant kaydı ile yayınlanan programda Berdan Mardini türküleri ile herkese eğlendirdi. Ancak Berdan Mardini'nin Kürtçe şarkıya geçmesi ile birlikte Seren Serengil'in kulaklarını kapatması sosyal medyanın gündemine oturdu. Seren Serengil'in bu hareketi sosyal medya kullanıcılarından da tepki çekti.