Seren Serengil'in sevgilisi yemek sonrası gelen hesabı görünce çılgına döndü

TAKİP ET

Şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma boğazda yemek yedikten sonra gelen hesabı görünce adeta çılgına döndü.

Reklam
Reklam

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Seren Serengil yaptığı sert eleştirilerle sık sık gündeme geliyor. Magazin yorumculuğu kadar özel hayatı ile de konuşulan Seren Serengil geçtiğimiz günlerde sevgilisi Mustafa Tohma ile birlikte boğazda bir restoranda yemek yedi. Ancak yemek sonrasında gelen hesap çiftin tadını kaçırdı.
 

Sosyal medya hesabından paylaştı

Sevgilisi Seren Serengil ile birlikte boğazda yemek yiyen ve ardından gelen adisyon karşısında adeta şaşkına dönen Mustafa Tohma, fiş görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi. Sadece meze yediklerini söyleyen Mustafa Tohma 3340 TL Hesap karşısında çok şaşırdığını söyledi.

İlk defa yapıyorum

Haftada 5 gün dışarıda yemek yediğini ancak bu kadar yanında daha önce hiç başına gelmediğini söyleyen Mustafa Tohma ilk defa sosyal medya hesabından böyle bir görüntü paylaştığını dile getirdi. Sosyal medya kullanıcıları da paylaşım sonrasında Mustafa Tohma’ya hak verdi.

Özellikle Bodrum Marmaris gibi bölgelerden gelen bu tür paylaşımlara Alışık olan sosyal medya kullanıcıları İstanbul'daki mekanlarında artık ucuz olmadığını dile getirdi.