Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı? Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok?

TAKİP ET

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz'da Seren Serengil de yorumculardan biri olarak bulunuyordu. Ancak programın bu gün ekranlara gelen canlı yayınında Seren Serengil yer almadı. İzleyiciler ise Seren Serengil söylemezsem olmaz'dan ayrıldı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?

Reklam
Reklam

Beyaz TV'de hafta içi her gün yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Seren Serengil bugün ekranlara çıkmadı. Son dönemlerde sağlık problemleri yaşayan Seren Serengil'i ekranda göremeyen izleyiciler ise endişelendi. Seren Serengil neden yok sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde arama motorunda araştırılmaya başlandı. Peki, Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı neden çıkmıyor?

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunumuyla yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında bugün değişiklik yaşandı. Programı ilgi ile takip eden izleyiciler ise son dönemlerde sağlık sorunları yaşayan ünlü Sunucunun neden ekrana çıkmadığını merak etmeye başladı. Peki, Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'da neden yok?
 

Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok?


Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran magazin programı Söylemezsem Olmaz'da Seren Serengil bugün ekranı çıkmadı. Seren Serengil 9 Mayıs Söylemezsem Olmaz yeni bölümde yer almayınca izleyicilerde arama motorunda Seren Serengil bugün neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı. Ünlü şarkıcı ise sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir açıklama yaptı.
 

Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?


Son dönemlerde sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil izleyicilerin kendisi ile ilgili endişelendiğini öğrenince Instagram hesabından bir paylaşım yaparak duruma netlik getirdi. Seren Serengil yaptığı paylaşımda Söylemezsem Olmaz programından ayrılmadığını belirterek kendisini biraz rahatsız istediğini bu nedenle dinlenmek istediğini söyledi.