Serenay Sarıkaya'dan çatır çatır bacak şov! Şeyma Subaşı'nın sevgilisi de haklı onu ne yapsın! Bu poz her yiğidin harcı değil yaktı geçti

TAKİP ET

Son yılların en çok konuşulan kadınlarından biri olan Serenay Sarıkaya'nın Instagram üzerinden paylaştığı ve bacaklarını sergilediği fotoğraf beğeni butonu çökertti.

Reklam
Reklam

Serenay Sarıkaya’dan çatır çatır bacak şov! Şeyma Subaşı’nın sevgilisi de haklı onu ne yapsın! Bu poz her yiğidin harcı değil yaktı geçti... Türkiye’nin her adımıyla adından söz ettiren isimlerinden biri Serenay Sarıkaya. 29 yaşındaki güzel yıldızın hayatı katıldığı modellik yarışmasıyla değişti. Ardından oyunculuk eğitimleri alan ve pek çok dizi ile filmde yer bulan Serenay Sarıkaya şu sıralar hem ülkenin en çok aranan ve en çok kazanan kadınlarından biri olma özelliğini taşıyor.
Magazin gündeminde Cem Yılmaz, Umut Evirgen, Tolgahan Sayışman gibi isimlerle yaşadığı aşklarla yer bulan, şu sıralar hali hazırda Umut  Evirgen’le aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’nın adı geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı’nın eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi’yle büyük bir olaya karıştı. Kısa bir süre önce Şeyma Subaşı’dan olaylı bir şekilde ayrılan Mohammed Alsaloussi nam-ı diğer Meedo, Şeyma Subaşı’nın 33 hafta önce paylaştığı fotoğrafa giderek ‘güzel parça’ yorumunu yaptı. Meedo’nun bu hamlesi bir anda magazin gündemine bomba gibi düşerken Şeyma Subaşı’nı ne yapacağı merak konusu. Tüm bunlar yaşanırken, olaya adı karışan Serenay Sarıkaya sessizliğini koruyor ancak olay paylaşımlarına peşi sıra devam ediyor. 


 

BEĞENİ BUTONU ÇÖKTÜ


Son dönede dizi ve filmde görünmeyen Serenay Sarıkaya, Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı Bergen karakterini kaçırmıştı. Ardından Burak Deniz’le başrollerinde yer aldığı Şahmeran dizisini bitiren Sarıkaya, şimdilerde onun yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Bu sırada Instagram hesabın yaptığı bir paylaşım ise ortalığı kısa sürede kasıp kavurdu. 



Instagram’da 10 milyona yakın takipçisi bulunan ve her paylaşımı çok konuşulan Serenay Sarıkaya bu kez düzgün fiziğini özellikle de herkesin özendiği bacaklarını sergiledi. Serenay Sarıkaya’nın bu paylaşımı ortalığı yakmasına yetti de arttı bile. ‘Dolunay bütün gücünü toplayıp saldırmadan hemen önce (Sondaki fotoğraftaki ben değilim. Buna ben bile zor inandım’ notuyla bir fotoğraf serisi paylaşan Serenay Sarıkaya’nın bu paylaşımı kısa sürede hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde kendisine yer buldu. İşte Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı ve çok konuşulan o fotoğraflar.