Serenay Sarıkaya eline tefi alıp kurtlarını döktü sevgilisi Umut Evirgen mest oldu

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya sevgilisi işletmeci Umut Evirgen ile tatile çıktı. Yunanistan tatilinin tadını çıkaran güzel oyuncu gittiği bir restoranda eline tepki olarak kurtlarını döktü. Karşısındaki kadınla beraber göbek atan Serenay Sarıkaya'yı Umut Evirgen de hayran hayran izledi.

Reklam
Reklam

Kerem Bursin’den ayrıldıktan sonra Cem Yılmaz ile aşk yaşamaya başlayan ve herkesi şoke eden Serenay Sarıkaya bir süredir işletmeci Umut Evirgen ile anılıyordu. Ancak ikili bu ilişkiye her fırsatta yalanlıyor ve sadece arkadaş olduklarını söylüyordu. Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Serenay Sarıkaya için paylaşım yapan Umut Evirgen adeta aşkını ilan etti. Böylece ikilinin uzun zamandan beri beraber olduğu da kanıtlanmış oldu.
 

Yunanistan tatiline çıktılar

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen ünlü oyuncunun doğum gününü kutlamak için Yunanistan'da tatile çıktı. Sosyal medya hesabından tatilde çekilen kareler ile paylaşan Serenay Sarıkaya yoğun beğeni aldı. Son olarak ise Serenay Sarıkaya'nın bir videosu magazin dünyasını çalkaladı.
 

Serenay göbek attı Umut izledi

Serenay Sarıkaya'nın sosyal medyada paylaşılan bir videosunda eline tef alıp göbek atması dikkat çekti. Sevgilisi Umut Evirgen ile birlikte gittikleri bir restoranda adeta kurtlarını döken Serenay Sarıkaya yiyor ünlü işletmeci de hayranlıkla izledi. Serenay Sarıkaya'nın bu paylaşımı da sosyal medyada rekor kırdı.