Serenay Sarıkaya'nın başına bela olan saldırgan akıl hastanesine yatırıldı!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, kendisine saldıran Tayfur Demirtaş isimli kişiden şikayetçi olmuştu. Akıl sağlığında şüphelenilen saldırganın akıl hastanesine yatırıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün otomobiliyle evine giderken bir saldırıya uğramıştı. Kendisine saldıran kişinin Tayfur Demirtaş isimli biri olduğunu öğrenen Sarıkaya, Demirtaş'tan şikayetçi olmuştu.




Tayfur Demirtaş'ın ağır küfür, tehdit ve saldırısına maruz kalan Serenay Sarıkaya'nın karakolda verdiği şikayet dilekçesi üzerine polis ekipleri yaptıkları araştırma sonunda 26 yaşındaki Tayfur Demirtaş'ı belirledikleri adreste yakalayarak gözaltına aldılar. Saldırgan Demirtaş'ın sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildiği ve burada gözlem altına alınması yönünde bir karar verildiği öğrenildi.



Edinilen bilgilerde ise saldırgan Tayfur Demirtaş’ın, geçtiğimiz yıl Bergüzar Korel, Ezgi Mola, Erkan Can gibi birçok ünlüye danışmanlık yapan şirketin Beşiktaş’ta olan ofisini de basarak taşkınlık yaptığı ortaya çıktı.

serenay sarıkaya tayfur demirtaş saldırgan akıl hastanesi