Serenay Sarıkaya'nın plajda giydiği kıyafetlere ödediği para dudak uçuklattı

TAKİP ET

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı yılan dansı ile gündeme gelmişti. Şu sıralar yeni sezon öncesi tatilde olan Serenay Sarıkaya Instagram hesabından tatil pozlarını da sık sık paylaşıyor. Güzel oyuncunun tatilde kullandığı kıyafetler ise fiyatıyla adeta dudak uçuklatıyor.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şu sıralar tatilde olan ünlü oyuncu Instagram hesabından yeni fotoğraflarını da paylaşmayı ihmal etmiyor. Son günlerde bikinili pozlarıyla gündeme gelen Serenay Sarıkaya’nın son paylaşımındaki siyah bikini fiyatını duyan takipçileri şok oldu.

Yılan dansı ile çok konuşulmuştu

Güzelliği ve başarılı kız kariyeri kadar sesiyle de çok konuşulan Serenay Sarıkaya son olarak sosyal medya hesabından yılan dansını paylaşmıştı. Yılan dansı videosu oldukça ses getiren güzel oyuncu sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başardı. Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Plajda bir servet giyiyor

Tatilde çektiği bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Serenay Sarıkaya’nın kıyafetlerinin ücreti de sık sık gündeme geliyor.30 yaşındaki güzel oyuncu hem düzgün fiziğiyle hem de seçimleriyle adeta plajda defile yapıyor. Son olarak sosyal medya hesabından siyah bikinili bir pozunu paylaşan Serenay Sarıkaya’nın bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı. Serenay Sarıkaya’nın yabancı bir markaya ait olduğu öğrenilen bikinisinin fiyatı 4900 TL. Aynı zamanda aynı fotoğrafta yer alan bir kolyenin fiyatının 19.100 TL olduğu öğrenilirken gözlüğünün fiyatı ise 11.000 TL. Serenay Sarıkaya’nın kullandığı ürünlerin fiyatını duyanlar bu parayla kaç aile geçinir demeden edemedi.