Sergen Yalçın'ın yeni adresi hayranlarını şaşırttı

TAKİP ET

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın 2021 yılında hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası şampiyonu yapmış ve görevini ise 9 Aralık tarihinde bırakmıştı. Bir süre dinlenmeye çekilen tecrübeli teknik adamın yeniden döneceği öğrenildi. Ancak Sergen Yalçın bu defa teknik direktör olmayacak.

Reklam
Reklam

2020-2021 sezonunda Beşiktaş’a çifte şampiyonluk yaş attıktan sonra geçtiğimiz 9 Aralık tarihinde takımın aldığı kötü sonuçlar nedeniyle siyah-beyazlı kulüpten ayrılan Sergen Yalçın geri dönmeye hazırlanıyor. Uzun zamandan beri ortada olmayan veriyor süre tatil yaparak futboldan uzak duran Sergen Yalçın'ın yeni adresi ise herkesi şaşırttı.

Bu defa hoca olmayacak

Beşiktaş'ta kötü gidişatın sebebi olarak gösterilen ve 9 Aralık tarihinde İstifa ederek görevinden ayrılan Sergen Yalçın yorumcu olarak Geri dönmeye hazırlanıyor. Ancak Sergen Yalçın'ın daha önce olduğu gibi bu defa TV kanalında yorumculuk yapmaya cevap aylık çıkan bir derginin YouTube kanalında yorum yapacağı öğrenildi. Fakat Sergen Yalçın'ın hayranları bu kararını Bir Hayli eleştirdi.

Beşiktaş'a çifte şampiyonluk yaşatmıştı

Sergen Yalçın, Beşiktaş'a çifte şampiyonluk yaşatmış ve o sezon hem Beşiktaş taraftarı hem de futbolseverler tarafından büyük beğeni toplamıştı. Ancak hemen ardından gelen sezonda Sergen Yalçın'ın düşen performansı ve takımında kötü sonuçlar almasında yine Sergen Yalçın sorumlu tutulmuştu. Bunun üzerine istifa kararı alan Sergen Yalçın, 9 Aralık tarihinde görevini bırakmıştı. O zamandan bu yana sahalardan uzak olan Sergen Yalçın'ın sezon öncesi çok sayıda teklif aldığı öğrenildi. Ancak Sergen Yalçın teknik direktörlük yapmak yerine yolculuk yapmayı tercih etti. Twitter'da gündeme gelen olay sonrasında hem siyah-beyazlı taraftarlar hem de futbolseverler Sergen Yalçın'ın yorumculuk değil hocalık yapmasını istediklerini belirterek eleştirilerde bulundu.