Sergen Yalçın istifa mı ediyor? Sabah Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan'ın Sergen Yalçın açıklaması…

TAKİP ET

Süper Lig'in 14. haftasında oynanan maçta Beşiktaş'ın Giresunspor'a 4-0 yenilmesinin üzerine Sergen Yalçın'ın takımdan istifa edeceği konuşuluyor. Beşiktaş'la yollarının ayrılacağı konuşulan Sergen Yalçın'ın takımdaki geleceği tartışılıyor. Birçok kişi tarafından araştırılan Sergen Yalçın takımdan ayrılacak mı? Sergen Yalçın istifa mı edecek? sorularının cevapları haberimizde…

Reklam
Reklam

Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları 5 maçta sıfır çeken Beşiktaş, Süper Lig'de ise lider Trabzonspor'un çok uzağında kaldı. Dün akşam gerçekleştirilen Beşiktaş Giresunspor karşılaşması sonucunda 4- 0 mağlup oldu.  4-0’lık yenilginin ardından Sergen Yalçın’ın Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşerek bir karar alacağını ifade etti. Sabah Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan, Sergen Yalçın’ın ile takımın yolların ayrılması gerektiğini ifade etti. Murat Özbostan’ın yazısında yer verdiği ifadeler. İşte detaylar…

İşte Murat Özbostan'ın o yazısı...
Sabah Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan yazısında şu ifadelere yer verdi:
“Galatasaray, Fenerbahçe'ye 52 bin seyircisi önünde mağlup oluyor... Birkaç gün sonra Marsilya maçına 45 bin kişi geliyor. Hem de hafta içi... Sanki derbi kazanılmış sanki Galatasaray, Trabzonspor ile nefes nefese mücadele ediyor... Galatasaray derbinin yarattığı şoku 3 günde çözerken, Beşiktaş 2.5 aydır komadan çıkamadı. Çünkü reçete yazacak doktoru yok. Beşiktaş taraftarı da umudunu kesmiş ki sadece 5 bin kişi geliyor maça...”


Murat Özbostan, takımın teknik direktörünün sorumluluk takımda ben de değil demesi üzerine bu sonucun gelmesinin normal olduğunu ifade etti. Özbostan, Sergen Yalçın’ın sürekli hakemleri suçlu görmesi ardından yaşanan teknik kadro sıkıntıları ve Avrupa maçından gelen mağlubiyetin hepsinin birbiriyle bağlantılı olduğunu akardı.

Sergen Yalçın ve istifa sözleri! "Ben şu an futbolcu olsam..."

Murat Özbostan yazına şu sözlerle devam etti: “Şimdi Trabzonspor bugün kazanırsa puan farkı 16 olacak... Fakat oynanacak çok maç var. Türkiye Kupası var... Umutlar bitmez. Bitmemeli bir takım için.”



Murat Özbostan, Sergen Yalçın’ın taraftarın ve yönetimin desteğine rağmen krizi yönetemediğini ve tükenmişlik sendromu gibi bir durumu içerisine girdiğini ifade etti.  Beşiktaş'a iki kupa kazandıran efsane isim olduğunu dile getiren Özbostan, Yalçın’ın daha fazla zarar görmeden yönetimin önünü açması gerektiğini aktardı.



Sergen Yalçın için veda vakti geldiğini söyleyen Murat Özbostan, Beşiktaş’ın bu ligin en iyi kadrosuna sahip olduğunu aktardı. Özbostan, “Başka bir teknik adamın ellerinde tekrar yarışa tutunabilir. Bunun için de fazla zaman kaybetmeden yönetimin operasyonu yapması lazım. Daha oynanacak 24 maç var!” dedi.


BEN OLSAM ATMAZDIM!
Sabah Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan, “Maçın en talihsiz adamı Mert acılar içinde yerde kıvranırken. Champness topu ağlara bırakıyor. Ben olsam atmazdım.. O zaman tarihe geçerdin.. Ama futbolun acımasızlığı ya da hırsı!” ifadelerini aktardı.

sergen yalçın istifa mı ediyor murat özbostandan sergen yalçın açıklaması sergen yalçın beşiktaşla yolları ayırıyor