Sergen Yalçın yenilgiler sonrası ne açıklama yaptı? Yalçın istifa edecek mi?

TAKİP ET

Beşiktaş teknik direktörlüğünü yapan Sergen Yalçın takımın üst üste almış olduğu yenilgiler sonrası ne açıklama yaptı? İstifa edecek mi? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Süper Lig 13.haftasında Alanyaspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş 2-0 mağlubiyet ile geri döndü. Son maç ile birlikte üst üste üç maçta mağlup olan takım puan olarak oldukça geriye düştü. Galibiyete kavuşamayan takım Trabzonspor’un on puan gerisinde.
13.haftada  Bahçeşehir Stadı’nda oynanan maç ile Alanyaspor’a 2-0 mağlup olan Beşiktaş takımına Alanyaspor gollerini atan futbolcular ise;  14. dakikada Babacar ve 90+4. dakikada Diedhiou attı.
Son maç sonucu ile birlikte Beşiktaş yirmi puan geriye düşerken maçta başarılı performansı ile Aytemiz Alanyaspor 24 puana erişirek maç fazlası sayısını ise 3.sıraya taşıdı.
Galibeyet getiren iki gol nasıl atıldı?
Maçın başlarında baskı ile oynamaya başlayan Beşiktaş, ilk gol pozisyonunu beşinci dakika içerisinde yakaladı. Sağ kanattan ceza sahası içine giren Rachid Ghezzal’ın yerden gönderdiği pas Kenan Karaman’a ulaştı. Altıpas içinde topla buluşmasından sonra vuruş yapan Kenan önce savunmaya takıldı. İkinci denemede Serkan Kırıntılı’dan sekmiş olan top Atiba Hutchinson tamamlama amacıyla uğraştı fakat tecrübeli kaleci son anda yaptığı müdahale ile gol atılmasını engelledi. İlerleyen dakikalar ile Beşiktaş kalesinde çoğalmaya başlayan Aytemiz Alanyaspor, 14. Dakika içerisinde Khouma Babacar ile üstünlük golü yakaladı. Ceza sahası içinde adam paylaşımında sıkıntı yaşamakta olan Beşiktaş, altıpas içinde Babacar’ı bomboş bırakınca Efecan’ın pasını tek vuruşla tamamlayan Senegalli forvet Alanyaspor’u 1-0 öne geçirdi.
40. dakika içerisinde ikinci golüde yakalayan Alanayaspor hakemin var kararı ile ne yazık ki bu golü saydıramadı ve ofsayt kararı ile ilk yarı 1-0 sonlandı.
İkinci yarıda gol pozisyonları
İkinci yarıda yine gol heyecanı ile başladı Babacar müthiş bir gol pozisyonu yakalamış olmasına rağmen iki kez direkten dönen top ağlara kavuşamadı.
Dakika 63 içerisinde Beşiktaş ağlara topu gönderdi ancak yan hakem pozisyonun ofsayt olduğuna karar verdi.
Maçın 90+4 dakikalarında ev sahipliği yapan takım Aytemiz Alanyaspor Famara Diedhiou futbolcusunun atmış olduğu gol ile maçtan 2-0 galip ayrılmayı başardı.
 

sergenyalçın istifa beşiktaş