Sergio Aqüero sağlık sorunları sebebiyle futbolu bırakıyor

TAKİP ET

Barcelona'nın tecrübeli forvet oyuncusu Sergio Agüero sağlık sorunları sebebiyle futbolu bırakıyor. Futbol severleri üzüntüye boğan bu haber sonrası gözler Katalan ekibinin yönetiminde. Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City’de La Liga ekibi Barcelona’ya sezon başında transfer olan Arjantinli forvet oyuncusu Sergio Agüero sezon başında geçirdiği sakatlığın ardından ilk Ekim ayının sonunda oynanan Deportivo Alaves karşılaşmasıyla formasına kavuşmuştu. Ancak karşılaşma sırasında kalbinden rahatsızlanan 33 yaşındaki hücum oyuncusu teknik direktör Ronald Koeman tarafından oyundan alınmıştı.
Bir süredir hastanede kalbiyle ilgili kontrollerden geçen Aqüero hakkında İspanya medyasından futbol severleri üzecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre doktorların kalp ritim bozukluğu teşhisi koyduğu Sergio Aqüero önümüzdeki günlerde emeklilik kararını açıklayabilir.
Barcelona’dan veya Sergio Agüero tarafından bu iddialarla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da bir çok gazete Arjantinli forvet oyuncusunun önümüzdeki hafta içerisinde bir basın toplantısı düzenleyerek futbola veda ettiği açıklayacağını söylüyor. İlerleyen günlerde konu hakkında net bir gelişme olması bekleniyor.
Sergio Aqüero Barcelona formasıyla Valencia, Real Madrid, Rayo Vallecano ve Alaves karşısında saha çıkarken tek golünü Real Madrid karşısında kaydetmişti.
 

sergio aqüero barcelona agüero kalp rahatsızlığı